Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση με θέμα: Οι επιπτώσεις του εγκλεισμού στους μαθητές/τριες

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ρόδου ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τους γονείς μαθητών\τριών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στην εκδήλωση της με θέμα “Οι επιπτώσεις του εγκλεισμού στους μαθητές/τριες” η οποία θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 6.00μμ στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού σχολείου Ρόδου.

Για τις ψυχολογικές επιπτώσεις θα μιλήσει ψυχολόγος και εργαζόμενος στο πρόγραμμα ΕΔΕΑΥ στα σχολεία, ενώ για τις μορφωτικές επιπτώσεις του εγκλεισμού στους μαθητές /τριες θα μιλήσουν εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης .

Μέσα από την εκδήλωση αυτή θέλουμε να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα για την επίδραση που είχαν οι τελευταίες δύο σχολικές χρονιές στα παιδιά από την προσχολική ηλικία εώς και την Γ’ Λυκείου .Να προβληματιστούμε για το πώς θα διεκδικήσουμε ως γονείς μέσα από τους Συλλόγους αλλά και την Ένωση λύσεις στα προβλήματα της σχολικής κοινότητας

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ – ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΕΝΙΑΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠ.Α.Λ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΤΟ Δ.Σ.

15.06.2021

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου