Τοπικές Ειδήσεις

2η Σύγκληση Ειδικής Ομάδας για την σύνταξη σχεδίου προληπτικής και οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών

Στις 15 Απριλίου ημέρα Δευτέρα 2024, στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, πραγματοποιήθηκε η 2η σύγκληση Ειδικής Ομάδας για την σύνταξη σχεδίου προληπτικής και οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών για λόγους προστασίας από εξελισσόμενη ή επικίνδυνη καταστροφή, λόγω δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2024.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν: εκ μέρους του Δήμου Ρόδου ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Επιχειρηματικότητας κ. Νικόλαος Τσούλλος, εκ μέρους της 1η Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Στέργου, εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ο Αντιπύραρχος κ. Γεώργιος Παυλής, εκ μέρους του Λιμεναρχείου Ρόδου ο Πλωτάρχης κ. Βασίλειος Μηλαθιανάκης Βασίλειος και εκ μέρους του ΕΚΑΒ ο κ. Χαράλαμπος Τσιμπλέκας.

 

Κατά την δεύτερη σύγκληση της ειδικής ομάδας, πραγματοποιήθηκε και αυτοψία μίξης δάσους και περιαστικού τομέα, προκειμένου να εντοπιστούν οι πιθανοί προσβάσιμοι χώροι απομάκρυνσης πολιτών.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Πολιτικής Προστασίας & Επιχειρηματικότητας

Νικόλαος Τσούλλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου