Η πρωταθλήτρια Ελλάδος και Ευρώπης στους δρόμους ταχύτητας, η Ροδίτισα κ. Ραφαέλα Σπανουδάκη εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα-έκκληση προς όλες τις Ροδίτισες και όλους τους Ροδίτες για άμεση προσφορά αίματος.

Με κεντρικό μήνυμα Δίνω αίμα , κερδίζω τον αγώνα, η πρωταθλήτριά μας, τονίζει την άμεση ανάγκη αιμοδοσίας, που προκύπτει εξ αιτίας της παρατηρούμενης μείωσης, κατά 40%, στις συλλεγόμενες μονάδες αίματος , λόγω των αναγκαίων μέτρων που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναΐου.

Η σπουδαία αθλήτρια συμπαραστέκεται εμπράκτως στον αγώνα που δίνει το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ρόδου και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, με ένα ηχηρό μήνυμα που υπενθυμίζει ότι την παρούσα περίοδο, δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή πολλών συμπολιτών που έχουν ανάγκη μετάγγισης , όπως τα άτομα με θαλασσαιμία ή οι ογκολογικοί ασθενείς , ενώ σε αυτούς προστίθενται και όλες οι άλλες έκτακτες χειρουργικές επεμβάσεις , καθώς και τα παθολογικά και παιδιατρικά περιστατικά .

Το ΔΣ του Συλλόγου Αιμοδοτών ευχαριστεί την σπουδαία αθλήτρια και μοναδικό άνθρωπο, κ. Ραφαέλα Σπανουδάκη, για την ευγενική της προσφορά, πράξη που μας κάνει για ακόμη μία φορά περήφανους και της εύχεται να έχει υγεία και δύναμη για να συνεχίσει το έργο της και τις υψηλές διεθνείς διακρίσεις.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία του συνόλου των ΜΜΕ του νησιού μας, ευχαριστούμε προκαταβολικά για την προβολή του 2λεπτου εικονομηνύματος από τον ηλεκτρονικό τύπο και ιστοσελίδες.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΟΔΟΥ

Φιλήμων Νικολάου Μηνάς Παπαδάκης

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ