Στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα αγωνιστεί και στην νέα αγωνιστική περίοδο ο Διαγόρας Βατίου, μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα που απέσπασε το Σάββατο στο γήπεδο Κοσκινού με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον τοπικό Διγενή.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη με το τέλος του πρώτο γύρου του πρωταθλήματος βρισκόταν στην τελευταία θέση του πίνακα, ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό της σεζόν κατάφερε- για πολλούς το ακατόρθωτο- να εξασφαλίσει την παραμονή του.
Ο έμπειρος τεχνικός με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε τα στοιχεία που χρειάστηκε η ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία:
«Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο και ως παίκτης και ως προπονητής μού έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές…χαράς αλλά και λύπης.
Η χθεσινή (σ.σ. Σάββατο) όμως ημέρα για μένα και η σημαντική αυτή ΕΠΙΤΥΧΙΑ μας ήταν κάτι το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό γιατί προήλθε μέσα από πολλές αντιξοότητες και εμπόδια, επιβεβαιώνοντας κάτι πολύ σπουδαίο… ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και πίστη μπορείς να καταφέρεις αυτό που σε άλλους φαντάζει ακατόρθωτο!!!
Αυτά τα στοιχεία προσπάθησα να περάσω στους παίκτες μου και…ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ