Ανακοίνωση με την οποία μιλάει για την αποδοχή που έχει η νεοσύστατη ομάδα, αλλά και την ανάγκη κατασκευής ενός κλειστού γυμναστηρίου, εξέδωσε ο Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς την τοπική κοινωνία για τη θέρμη με την οποία αγκάλιασε τη νέα προσπάθεια αναβίωσης και ανάπτυξης του μπάσκετ στην περιοχή. Η άμεση ανταπόκριση δεκάδων παιδιών, που έσπευσαν να εγγραφούν στην ακαδημία του συλλόγου, καθώς και η ενεργοποίηση γονέων και φίλων του αθλήματος, επιβεβαίωσε πως ο Αρχάγγελος διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό και την ισχυρή θέληση να στηρίξει το όραμά του, υπογράμμισε δε το μέγεθος της ευθύνης τόσο της διοίκησης, όσο και της τοπικής κοινωνίας, απέναντι στο μέλλον και τη νέα γενιά.
Αναπόσπαστο μέρος της πιο πάνω αναφερόμενης ευθύνης είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη δημιουργία των συνθηκών, που θα δώσουν στην προσπάθεια του Α.Σ.Κ. Αρχάγγελος πραγματική προοπτική. Δεν νοείται οργανωμένος αθλητισμός χωρίς την ύπαρξη εγκαταστάσεων, όπως δεν νοείται η απουσία τους να στερεί από τα παιδιά του τόπου μας το αναφαίρετο, ιερό δικαίωμά τους στον οργανωμένο αθλητισμό.
Η ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Αρχαγγέλου, που θα στεγάσει τα όνειρα των σήμερα δεκάδων, αύριο εκατοντάδων παιδιών, είναι ο αυτονόητος και θεμελιώδης όρος για να επιβιώσει και να πετύχει η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από τον… τερματικό σταθμό της «λεωφόρου» των υποσχέσεων που είχαν δοθεί και αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου. Οι μνήμες από την τελευταία φορά που η υλοποίηση ενός ψηφισμένου έργου «εκτροχιάστηκε»- άγνωστο γιατί-την τελευταία στιγμή, είναι ακόμα νωπές. Είναι καιρός οι πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τα ψέματα τελείωσαν κι αν όχι, δεν θα συγχωρεθούν ξανά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ