Αθλητικά

Επιτυχημένο το σεμινάριο του ΑΣΙΑΘΡ

Σεμινάριο με θέμα «Κανονισμοί αγώνων Ιστιοπλοΐας» διοργάνωσε το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Μαρτίου ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Εισηγήτρια του Σεμιναρίου ήταν η Διεθνής Κριτής Ιστιοπλοΐας Κωνσταντίνα Σφακιανάκη.

Το σεμινάριο παρακολούθησε πλήθος ιστιοπλόων του συλλόγου καθώς και πολλοί ενδιαφερόμενοι για την ιστιοπλοΐα, οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν για τους κανονισμούς που ισχύουν στους αγώνες. Κατά τη διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου, αναλύθηκαν και περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν κατά τη διάρκεια αγώνων.

Το ενδιαφέρον σεμινάριο παρακολούθησαν και πολλοί νέοι ιστιοπλόοι, απόφοιτοι της σχολής ιστιοπλοΐας του ΑΣΙΑΘΡ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από φέτος την αθλητική τους δραστηριότητα. Το σεμινάριο μεταδόθηκε επίσης και ζωντανά μέσω διαδικτύου και έτσι είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν πολλοί ιστιοπλόοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αποφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 6) και την κειμένη νομοθεσία την σύγκληση της 1ης Τακτικής και Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στη Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας την 18η Μαρτίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή 18η Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διάταξης. Στην περίπτωση αυτή η συνέλευση ευρίσκεται εν απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκόμενων εκπροσώπων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου