Έξω φρενών με τον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι με τον Φοίβο, Κώστα Ζαννετίδη, είναι οι άνθρωποι του Άρη Αρχαγγέλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία βάλλουν κατά του Ζαννετίδη, αναφέροντας ότι «χαϊδεύει» τους διαιτητές και προσπαθεί να καλύψει τα ακάλυπτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αισθήματα οργής πληροφορήθηκε η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου, η οποία έχει αποδείξει από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το πόσο θέλει να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου και της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Σάββας Σφυριαλλάς, ότι ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι κ. Ζαννετίδης ουσιαστικά ΄΄χάιδεψε΄΄ τους διαιτητές του και κάλυψε τα ακάλυπτα.
Πληροφορούμε τον κ. Ζαννετίδη ότι κοροϊδεύει μόνο τον εαυτό του όταν ο ίδιος τους ορίζει και ο ίδιος τους κρίνει!
Όλος ο κόσμος είδε ότι οι επιλογές του ήταν ΚΑΚΕΣ. Όρισε διαιτητές χωρίς εμπειρία, να διαχειριστούν όχι μόνο τις δύσκολες, αλλά ακόμα και τις εύκολες φάσεις του ντέρμπι, ενώ θα μπορούσε να ορίσει ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ που δεν θα φοβόντουσαν να αποβάλουν όπως έπρεπε στο 62ο λεπτό και όχι να ΄΄διαχειριστούν΄΄ ή να μην σηκώσουν σημαιάκι με το… ζόρι σε παίκτη που φεύγει πίσω από το κέντρο!
Ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό του προέδρου, κ. Διακοφώτη, ο οποίος θέλει να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, όπως και εμείς, και μας υποσχέθηκε ισονομία και δικαιοσύνη, αλλά τέτοια περιστατικά τον εκθέτουν.
Καλό θα είναι να εκτιμηθεί από όλους, ότι ο Άρης αργά ή γρήγορα θα πάρει αυτό που του αξίζει. Αυτό απαιτούν οι Αρχαγγελίτες που επέστρεψαν δυναμικά και μαζικά στο γήπεδο και δεν ανέχονται ειρωνείες και ΄΄διαχείριση΄΄.
Κόσμος, διοίκηση, προπονητές και παίκτες συνεχίζουμε ενωμένοι ως το τέλος»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ