Ειδήσεις

Στην επιτυχημένη εκδήλωση «70 Χρόνια Ελεύθερα Δωδεκάνησα» ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στις 13.3.2017 το βράδυ στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα από την Πολιτιστική Ομάδα «Αρχιπέλαγος», το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος και το Σύνδεσμο Επιτελών Εθνικής Άμυνας, με θέμα «70 Χρόνια Ελεύθερα Δωδεκάνησα».

Μετά το τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης, ο κ. Χ. Κόκκινος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πραγματοποιούνται επιτυχημένες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την ιστορική αλήθεια, τις αρχές και τις αξίες του έθνους μας. Οι επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τον εθνικό κορμό, αποτελούν χρυσή ευκαιρία να γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες και όσοι αγαπούν τα νησιά μας τον αγώνα των Δωδεκανησίων να διατηρήσουν την ελληνικότητά τους και τον πόθο για την ελευθερία τους. Το 2017 ανακηρύχθηκε πρόσφατα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ως «Έτος Δωδεκανήσου». Εύχομαι και ελπίζω αυτή η ανακήρυξη να συνοδευτεί με ενέργειες της Πολιτείας που θα δώσουν λύση στα προβλήματα των νησιωτών μας και θα οδηγήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου