ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Αθηναίοι «σφυρίζουν» το εξ αναβολής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος

Την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουα­ρίου ο Α.Σ. Ρόδος θα βρεθεί στην Μυτι­λήνη, καθώς στις 13:00 θα φιλο­ξε­νη­θεί στο  «Μιχα­λέ­λειο» δημο­τικό γήπεδο Πλω­μα­ρίου από τον τοπικό Αιγέα στο εξ ανα­βο­λής παι­χνίδι της 14ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας του 3ου ομίλου, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανα­κοι­νώ­νει τους διαι­τη­τές που θα το διευ­θύ­νουν.

Την ανα­μέ­τρηση θα «σφυ­ρί­ξει» ο Θεό­δω­ρος Μαράνος, με βοηθούς τον Σταύρο Μαρ­κα­ντω­νάτο και τον Γερά­σιμο Τζίβρα, όλοι από τον σύν­δε­σμο Αθηνών και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Πανα­γιώτη Καρμίρη από τον σύν­δε­σμο Λέσβου.

Ανα­λυ­τικά:

Γ’ Εθνική Κατη­γο­ρία

3ος όμιλος

Εξ ανα­βο­λής 14η αγω­νι­στική

Τετάρτη 19/2

-«Μιχα­λέ­λειο» δημο­τικό γήπεδο Πλω­μα­ρίου 13:00

Αιγέας Πλωμαρίου- Α.Σ. Ρόδος

Διαι­τη­τές: Μαράνος, Μαρ­κα­ντω­νά­τος, Τζίβρας

Παρ. διαι­τη­σίας: Καρ­μί­ρης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.