Ατάκτως Ερριμμένα

Οι όπου γης μπλα-μπλα

Απίστευτα πράγματα, όλα όσα συμβαίνουν στην τοπική πολιτική σκηνή και χάθηκαν ανάμεσα σε εκλογές, προγραμματικές και eurogroup. Aπίστευτο επίπεδο λόγου ( σε καμία περίπτωση πολιτικού) με παραληρηματικού τύπου δηλώσεις να κάνουν βόλτα ανάμεσα σε δελτία τύπου, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, για θέματα που ουδόλως απασχολούν τους πολίτες.
Γιατί είναι βαθιά νυχτωμένοι, όσοι θεωρούν ότι στα τόσα δύσκολα της καθημερινότητάς μας θα έρθει να μπει και το άγχος ποιος εκπροσωπεί την Περιφέρεια στις εκδηλώσεις. Ο χωρικός ή μήπως ο πρόεδρος του περιφερειακού;
Και άραγε ποιος είπε καλά λόγια στο κόμμα για το «καλό παιδί» -πλην εσχάτως παραπλανημένο προκειμένου να τον συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια;
Και δεν το συζητώ πως μια αγωνία μας τρώει, περιμένοντας την «επίθεση» από κάνα δυο άτομα ακόμη.
Εάν δεν ήταν θλιβερά, θα ήταν αστεία όλα αυτά που θυμίζουν ασπρόμαυρη ταινία ελληνικού κινηματογράφου, με τις γειτόνισσες να τσακώνονται στην κοινή αυλή και να κουτσομπολεύουν η μια την άλλη.
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι υπηρετούν ΘΕΣΜΟΥΣ, τους οποίους πρώτοι πρέπει να σέβονται , εάν θέλουν να τους σέβονται και οι πολίτες.
Τα προσωπικά-διαδικαστικά τους ας κλείσουν τις πόρτες να τα λύσουν και μην υποβαθμίζουν άλλο την ποιότητα του πολιτικού και της πολιτικής.
Αρκετά πια με ανύπαρκτους, τσαπατσούληδες, ημιεγγράμματους, ανεπίληπτους της πολιτικής.
Τυφλωμένοι από την εξουσία που απόχτησαν, δεν κατάλαβαν ότι η αισθητική δεν έχει χαθεί τελείως από την ελληνική κοινωνία.
Δεν χρειάζεται να αναφερθούν ονόματα. Είναι τοις πάσι γνωστά.
Εχουν καταστρέψει τα νεύρα πολλών πολιτών, έχουν εκχυδαΐσει το επικοινωνιακό-μορφωτικό σύμπαν του τόπου.
Κλείνουμε τ’ αυτιά μας και προτάσσουμε την αισθητική ζωή, εξάλλου η ζωή μόνο ως αισθητικό φαινόμενο έχει νόημα (δικαιώνεται), έλεγαν κάποιοι παλιότεροι διανοητές.
Ας μπούμε μέσα σε τούτο το νόημα. Κι ας τους αφήσουμε να βολοδέρνουν οι όπου γης μπλα-μπλα. Κάτι καλό θα προκύψει, διάολε…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου