Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί με την ιδιότητα και το όνομά μου στα κοινωνικά δίκτυα

Κ. Φλώρος

H ανάρτηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.
Με ανάρτηση στους προσωπικους λογαριασμούς του τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ενημερώνει ότι έχουν δημιουργηθεί ψεύτικοι λογαριασμοί με το όνομά του στα κοινωνικά δίκτυα.
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι ανεβαίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμό μου. Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους και ακόλουθους της σελίδας μου στα κοινωνικά δίκτυα, ότι αυτή είναι πιστοποιημένη και η πιστοποίησή της φέρει και την σχετική ένδειξη. Αναρτήσεις και μηνύματα που δεν φέρουν την εν λόγω ένδειξη είναι ψευδή και παρακαλώ πολύ να τα αγνοείτε. Σας ευχαριστώ!», έγραψε.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.