Ειδήσεις

Παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για να σταματήσει η παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, ζητεί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου με επιστολή της προς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αντώνη Βλαχάκη.
Αναλυτικά, η επιστολή είναι η ακόλουθη:
Κύριοι,
Στην τελευταία συνεδρίασή της η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ ασχολήθηκε με την παραβίαση του ωραρίου της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.
Ύστερα από καταγγελίες που έχει δεχθεί τόσο από εργαζόμενους όσο και από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, η Διοίκηση διαπίστωσε ότι παραβιάζεται η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, που ορίζει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα συγκεκριμένες Κυριακές το χρόνο, με αποτέλεσμα αρκετά καταστήματα τόσο στην πόλη όσο εκτός πόλεως να παραμένουν ανοιχτά όλες τις Κυριακές.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε σας και ζητούμε να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες, για να σταματήσει αυτή η παρανομία, να προστατευθεί το δικαίωμα των εργαζομένων στην Κυριακή Αργία και να διαφυλαχθεί ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Περιμένοντας τις ενέργειές σας είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία, που θα αντιμετωπίζει το παραπάνω ζήτημα.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σάββας Χατζησάββας
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νίκος Τριπολίτης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου