Αθλητικά

Θρασύτατη κλοπή κομματιού του τάπητα στο ενωσιακό!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι της ΕΠΣΔ και του συνεργείου που ανέλαβε να ανακατασκευάσει τον αγωνιστικό χώρο του ενωσιακού γηπέδου, όταν μπήκαν το πρωί τις Δευτέρας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, καθώς όπως διαπίστωσαν, ένα από τα τρία σφραγισμένα ρολό του καινούργιου συνθετικού τάπητα που είχαν αφεθεί στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ξεδιπλωθούν με την πρώτη ευκαιρία και να αρχίσουν να τον «πρασινίζουν», άνοιξε από το χέρι αγνώστων και ένα μέχρι στιγμής απροσδιόριστων διαστάσεων, αλλά σίγουρα μεγάλο κομμάτι του υλικού έκανε «φτερά»!
Όπως πιθανολογείται, η κλοπή έγινε τη νύχτα της Κυριακής, σε ώρα που το ενωσιακό γήπεδο δεν φυλάσσεται, με τους θρασύτατους κλέφτες να μπαίνουν στον χώρο ανενόχλητοι, να τεμαχίζουν μέρος του τάπητα στο ένα ρολό σε μικρότερα κομμάτια και να τα μεταφέρουν εκτός περίφραξης.
Εξυπακούεται πως το γεγονός καταγγέλθηκε αμέσως στην ασφάλεια, ενώ ο εργολάβος και η διοργανώτρια προσπαθούν να προσδιορίσουν το μέγεθος της ζημιάς, ευχόμενοι να μην προκύψει η ανάγκη να συμπληρωθεί η παραγγελία του συνθετικού τάπητα, κάτι που εκτός από επιπλέον κόστος, θα συνεπάγεται καθυστέρηση στην παράδοση του έργου.
Σημειώνεται, πως η κλοπή έγινε σε μία χρονική περίοδο που ο ΔΟΠΑΡ εκσυγχρονίζει το σύστημα του ηλεκτροφωτισμού στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και εγκαθιστά κάμερες, οι οποίες θα τεθούν σύντομα σε λειτουργία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου