Αθλητικά

Ελπίδα Πεταλούδων: Ανακοίνωσε τον Νίκο Μιχαλάκη

Νίκος Μιχαλάκης- Ελπίδα Πεταλούδων
Σύνοψη
  • Η Ελπίδα Πεταλούδων ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Νίκου Μιχαλάκη, πρώτου σκόρερ του Διαγόρα, ενόψει της νέας σεζόν.
  • Ο Μιχαλάκης έχει προηγούμενη εμπειρία από τις ακαδημίες του Κολοσσού, του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού, καθώς και από τον Α.Σ.Ε. Δούκα.
  • Ο νεαρός παίκτης δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα του πρόκληση και δεσμεύτηκε να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας για κατάκτηση τίτλου.
  • Η Ελπίδα Πεταλούδων επιθυμεί να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες και ο Μιχαλάκης είναι κεντρικό πρόσωπο σε αυτή την προσπάθεια.

Σπουδαία μετεγγραφή για την Ελπίδα Πεταλούδων, η οποία θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στην νέα σεζόν και αυτή τη φορά να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου απέκτησαν τον 22χρονο Νίκο Μιχαλάκη, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του Διαγόρα και δεύτερος στην Α’ Κατηγορία, δείχνοντας τις… άγριες διαθέσεις τους και για τη νέα σεζόν.

Ο σύλλογος επισημοποίησε την απόκτησή του αθλητή εκδίδοντας ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ο Α.Σ. Ελπίς Πεταλούδων ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Νίκου Μιχαλάκη… Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2004, έχει ύψος 1.90 και παίζει στη θέση «2». Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις ακαδημίες του Α.Ο. Κολοσσός, πριν μετακομίσει στις ακαδημίες του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού, στις οποίες αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Συνέχισε στον Α.Σ.Ε. Δούκα (National League 1 και National League 2) και τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε με τη φανέλα του Διαγόρα. Στο τελευταίο πρωτάθλημα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Γ.Σ. Διαγόρας και δεύτερος στην Α’ Κατηγορία. Ο Α.Σ. Ελπίς Πεταλούδων εύχεται στο Νίκο Μιχαλάκη καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Μετά τη συμφωνία του με την ομάδα, ο Νίκος Μιχαλάκης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της μπασκετικής μου πορείας. Έρχομαι στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου με όρεξη και διάθεσή να βοηθήσω την ομάδα να πάρει ξανά τον τίτλο και να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Θανάση Σταμούλη για τη συνεργασία και από την πλευρά μου θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.