Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου η Ακαδημία του Ολυμπιακού πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο φυσικής κατάστασης, για όλους τους συνεργάτες του δικτύου του.
Στο σεμινάριο συμμετείχε και η Σχολή ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων» στο νησί μας, προκειμένου οι προπονητές της να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Συμμετοχή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο στο σεμινάριο φυσικής κατάστασης.
Σεμινάριο-οδηγός για τις Σχολές μας.
Το έβδομο κατά σειρά διαδικτυακό σεμινάριο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προσφορά σε όλους τους συνεργάτες μας στο δίκτυο των σχολών σε Ελλάδα και εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/11.
Οι προπονητές φυσικής κατάστασης και γυμναστές της Ακαδημίας μας, Δημήτρης Στεργιόπουλος (Κ-19), Αντώνης Τσικάκης (Κ-17), Κωνσταντίνος Σοφιανός (Κ-16), Νίκος Κολοκυθάς (Κ-15) και Θανάσης Ρωσίδης (Κ-14), ‘’έχτισαν’’ μια πλήρως επιστημονική παρουσίαση, με πληθώρα βίντεο, διαγραμμάτων και παραδειγμάτων.
Ο διάλογος με όλους τους συμμετέχοντες εξελίχθηκε εξαιρετικά εποικοδομητικός, με την τεχνογνωσία και την πρώτη ύλη που μοιράστηκε στους συνεργάτες του δικτύου να είναι πολύτιμη.
Ίσως το μεγαλύτερο διαδικτυακό σεμινάριο μέχρι τώρα σε διάρκεια, εμπλουτίστηκε για ακόμα μια φορά ιδανικά με real time polls, επεξεργασμένα από την ομάδα της διοίκησης των σχολών του Ολυμπιακού».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ