Αθώος και με την βούλα είναι πλέον από την ΕΠΟ ο Σταύρος Τσουλάκος, μετά από την καταγγελία της Εράνης Φιλιατρών (Α’ Μεσσηνίας) για πλαστογραφία στην υπογραφή του δελτίου του πριν από δύο χρόνια όπου είχε μετεγγραφή στον Α.Σ. Ρόδος.
Η ομάδα της Εράνης ζητούσε να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής… σε αυτήν και να ακυρωθεί το δελτίο του στην νυν ομάδα του (Μάνη, Α’ Μεσσηνίας), για να μπει προφανώς ο Τσουλάκος για δύο χρόνια στο «ψυγείο» με ανάλογη τιμωρία από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Μετά την αθωωτική απόφαση, ο έμπειρος επιθετικός έγγραψε στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τα ακόλουθα:
«Ανακοινώσεις, συκοφαντίες, επιστολές, ψέματα και πολλά άλλα εδώ και δέκα μήνες. Τελικά είστε λίγοι! Μπορώ να κάνω πάρα πολλά, προς το ‘’παρών’’ θα σας αφήσω στην κρίση του κόσμου… άλλωστε πολλούς από εσάς που απαρτίζεται αυτό το σωματείο σας ξέρει καλά η τοπική μας κοινωνία! Τελικά το πήγατε ‘’κάτω κάτω’’»,
Πανηγυρική δικαίωση λοιπόν για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας, του ΠΑΟΚ, του Πανσερραϊκού, του Αιολικού, του Πανηλειακού, του Ολυμπιακού Βόλου, του Α.Σ. Ρόδος και άλλων πολλών ομάδων (μεταξύ των οποίον ο Φοίβος Κρεμαστής και η ΑΕΡΑ) . Να σημειωθεί πως μάρτυρας υπεράσπισης του Σταύρου Τσουλάκου ήταν ο πρώην συμπαίκτης του στην ομάδα της Καλαμάτας, Χρήστος Καλαντζής.

Πηγή:sportnotos

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ