Ο Α.Σ.Ρ. ΕΛΑΦΟΣ διοργανώνει σήμερα και αύριο τον διασυλλογικό αγώνα δρόμου με την ονομασία 3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ 2017, με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σύμης και της Ιεράς Μονής Πανορμίτη.

Πόλη: ΣΥΜΗ – ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

Σάββατο 14 Οκτώβριου και ώρα 16.30

Κατηγορία: ΠΠ-ΠΚ-ΜΙΝΙ 4ΧCROSS 60m

Κανονισμοί αγώνα: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και 4ΧCROSS

Κυριακή 15 Οκτώβριου και ώρα 10.30

Αγώνισμα : Ατομική χρονομέτρηση

Κατηγορίες: Παμπαίδες, 4 χλμ. Ανδρών -Εφήβων-Παίδων-Γυναικών – Μάστερς 12 χλμ. Διαδρομή: Εκκίνηση Μονή Πανορμίτη επαρχιακή οδός προς Σύμη τερματισμός Παναγία Στρατερή (σκουπίδια)

Πρόγραμμα: Εκκίνηση αγώνα ώρα 10:15 όλες οι κατηγορίες, ως άνω.

Ο ποδηλατικός όμιλος ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Κανονισμοί αγώνα: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου αντοχής και ειδικότερα για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Ρύθμιση απροβλέπτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Τεχνικό Συνέδριο: Σάββατο 14/10/2017 Στη Μονή Πανορμίτη , ώρα 13.00. Η παρουσία των αρχηγών των οµάδων είναι υποχρεωτική.

Η Γραμματεία θα λειτουργεί 1 ώρα πριν την εκκίνηση, για την παραλαβή των αριθμών για την υπογραφή των φύλλων αγώνων κ.λ.π.

Βραβεύσεις: 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα, 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα

Απονομές: θα γίνουν μετά από το τέλος κάθε αγώνα στην Ιερά Μονή Πανορμίτη

Μεταφορά: Με το καράβι Παναγία Σκιαδενή , αναχώρηση το Σάββατο 14-10-2017 ώρα 9.00 για Πανορμίτη και επιστροφή Κυριακή 15-10-17 ώρα 16.30 από Πανορμίτη (η οποιαδήποτε αλλαγή θα ανακοινωθεί)

Λοιπά: Στον αγώνα της ατομ. χρονομέτρησης, δεν θα επιτραπούν οχήματα συνοδείας .Επί της διαδρομής θα επιτραπούν μόνο αυτοκίνητα και μηχανές της αγωνοδίκους επιτροπής. Η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ομάδων στην δήλωση συμμετοχής. Η τελική σειρά θα ανακοινωθεί στο τεχνικό συνέδριο, καθώς και η αγωνόδικος επιτροπή

Ιατρική κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας σε ετοιμότητα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ