Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2017, η Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου C.Ro.P. – Creative Rodos Photographers, διοργανώνει Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας το Σάββατο, 23/9/2017 και ώρα 18.30μμ με τίτλο «CRoP στο τετράγωνο».

Eλάτε να απολαύσουμε εικόνες του τόπου μας ιδωμένες μέσα από το φακό 13ων ερασιτεχνών φωτογράφων στον υπέροχο χώρο της Νέας Μαρίνας Ρόδου, απολαμβάνοντας εκλεκτό κρασί της επιλογής του Benessere Deli Cafe. Τον ήχο θα επιμεληθεί ο DJ-Michalis Kritikos.

Παράλληλα, η ομάδα CRoP σας καλεί να μετέχετε σε ένα μεγάλο φωτογραφικό παιχνίδι! Κατά τον περίπατο μας στο λιμάνι της πόλης και στο χώρο της Νέας Μαρίνας, φωτογραφίζουμε το υδάτινο στοιχείο σε όλες του τις εκφάνσεις. Επιπλέον, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, φωτογραφίζουμε γωνίες, λεπτομέρειες, χρώματα των μνημείων μας στις 8ες Ανοιχτές Πόρτες! Ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα hashtag #opendoors2017 #crophotos2017. Oι φωτογραφίες θα προβάλλονται ζωντανά από τις 19.00μμ.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι ερασιτέχνες φωτογράφοι: Βαρώνος Σταύρος, Διακομανώλη Μαρία, Καβαλιέρου Κατερίνα, Κακλίος Ανδρέας, Καλλιγά Αλεξάνδρα, Καραμιχάλης Σωτήρης, Κλαδογένης Δημήτρης, Παλαιού Ανέζα, Πιπάκη Τζένη, Ρούσσος Φιλήμονας, Στάτης Γιώργος, Στάτης Χρήστος, Φιλίππου Φίλιππος

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ