Αθλητικά

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Η Περιφέρεια είναι πάντα δίπλα στην ΕΠΣΔ»

Ανακοίνωση για την συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Ε.Ε. της Ένωσης Κάλλιστος Διακογεωργίου, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Τη διαρκή και ουσιαστική στήριξη της Περιφέρειας προς όλα τα αθλητικά σωματεία και τους ανθρώπους που τα στελεχώνουν, εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Κάλλιστος Διακογεωργίου στην συνάντηση της ΕΠΣΔ.
Τη Δευτέρα 7/8/2023 που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο ‘’Καλλιπάτειρα η αναβληθείσα, λόγω των τραγικών πυρκαγιών, συνάντηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, στην διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε και συζητήθηκε μεταξύ της επιτροπής και των αθλητικών παραγόντων, το νέο νομοθετικό πλαίσιο, που τίθεται σε ισχύ με την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Την ενημέρωση για το αναθεωρημένο κανονιστικό πλαίσιο διενέργησε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου Ψελλάς Χρυσόστομος, παρουσία πολλών αθλητικών παραγόντων από ομάδες των νησιών.
Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρος της επιτροπής για θέματα ασφάλειας και πρόληψης βίας Κάλλιστος Διακογεωργείου. Στον λόγο του, ο αντιπεριφερειάρχης αφού πρώτα επισήμανε ορισμένα θέματα σχετικά με την πρόληψη της βίας στα γήπεδα σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, μετέφερε ευχές για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ευχαριστίες προς όλους τους αθλητικούς παράγοντες και τους φιλάθλους, εκ μέρους τόσο του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη, όσο και του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.
Τέλος, με την σειρά του, ευχαρίστησε αφενός τους παράγοντες όλων των ομάδων για την συνεισφορά τους στην οργάνωση και φιλοξενία των πληγέντων από τις φωτιές και αφετέρου τους αθλητές των σωματείων, οι οποίοι συνέδραμαν με μαχητική ψυχή, στην κατάσβεση των πύρινων μετώπων, χαρακτηρίζοντας τους ‘’αγωνιστές εντός και εκτός γηπέδων’’, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τη διαρκή και ουσιαστική στήριξη της Περιφέρειας προς όλα τα αθλητικά σωματεία και τους ανθρώπους που τα στελεχώνουν. Σε θέματα διαιτησίας και όχι μόνο αναφέρθηκε και το τοπικό όργανο διαιτησίας και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτησίας Μπάμπης Λάμπρου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου