• Ο Α.Ο. Πυλίου αναμένεται να τοποθετηθεί σε βατό όμιλο, ο οποίος θα απαρτίζεται από 11 ή 12 ομάδες
• 10 αναμένεται να είναι οι όμιλοι στην σεζόν 2020-2021

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, στο οποίο θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου Α.Ο. Πυλίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», την Πέμπτη 13 Αυγούστου, συνεδρίασε ανεπίσημα η Ε.Ε. της ΕΠΟ μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν ο καθορισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την προσεχή Τετάρτη 19 Αυγούστου όπου έχει προγραμματιστεί η επίσημη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας θα ανακοινωθούν οι όμιλοι, οι οποίοι αναμένεται να είναι 10 στον αριθμό, όπως οι ομάδες που θα τους απαρτίζουν.
Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου Α.Ο. Πυλίου θα τοποθετηθεί σε βατό όμιλο, αποφεύγοντας τις ομάδες του κέντρου, οι οποίες είναι παραδοσιακά ισχυρές με υψηλές βλέψεις, επομένως το έργο του για την εξασφάλιση της παραμονής και από εκεί και πέρα μία καλή πορεία, είναι εφικτό.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Α.Ο. Πυλίου θα τοποθετηθεί σε όμιλο με 11 ή 12 ομάδες, από τον οποίο το πιθανότερο είναι ότι θα υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες.
Υπομονή έως την προσεχή Τετάρτη 19 Αυγούστου όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ