• Ο τερματοφύλακας Γιάννης Μάντζαρης και ο κεντρικός αμυντικός Άγγελος Καρατάσιος στο… μετεγγραφικό στόχαστρο του «γηραιού»

Καθημερινές είναι πλέον οι εξελίξεις στην ομάδα του Διαγόρα ενόψει της επίσημης αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ και της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Χάρη Παπαδόπουλο.
Οι εξελίξεις εκτός από τα πρόσωπα που βρίσκονταν σε εκτελεστικές θέσεις (παραιτήσεις των Βαθμολομαίου Καμπουράκη, Πέτρου Ρουτζιέρη και Στάθη Προβατίδη) έχουν περάσει και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», η νέα διοίκηση θα συζητήσει όλα τα θέματα από μηδενική βάση, επομένως δεν αποτελούν εξαίρεση οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.
Η πρώτη συζήτηση έγινε ανάμεσα σε πρόσωπο που θα έχει επιτελική θέση στην ομάδα και τον μεσοαμυντικό Γιάννη Καρπαθάκη, όπου ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν προέκυψε ταύτιση απόψεων, με συνέπεια ο Ρόδιος ποδοσφαιριστής να θεωρείται παρελθόν από τον «γηραιό».
Γενικός αρχηγός ο Σερτζίνιο
Από εκεί και πέρα, ο Σερτζίνιο που στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν φόρεσε την φανέλα του Διαγόρα, αναλαμβάνει την θέση του γενικού αρχηγού, καθώς συμφώνησε με την νέα διοίκηση να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.
Ήδη ο Σερτζίνιο έχει πιάσει δουλειά για να στελεχώσει το έμψυχο δυναμικό, σε συνεννόηση με την νέα διοίκηση, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι ήταν το πρόσωπο που συζήτησε με τον Γιάννη Καρπαθάκη.
Σταδιακά, αναμένεται να μιλήσει και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνήσει στην ανανέωση των συμβολαίων τους.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Διαγόρας με εντολή της νέας διοίκησης έχει ξεκινήσει να κινείται στην μετεγγραφική αγορά για την στελέχωση του ρόστερ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο… στόχαστρο του «γηραιού» βρίσκονται ο Γιάννης Μάντζαρης και ο Άγγελος Καρατάσιος.
Ο Γιάννης Μάντζαρης αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, είναι 24 χρονών (15/4/1996) και στην περασμένη σεζόν φόρεσε τις φανέλες του Πλατανιά Χανίων και της Καλαμάτας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρη Θεσσαλονίκης, ΑΠΕ Λαγκαδά και Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Άγγελος Καρατάσιος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι 23 χρονών (22/6/1997) και στην περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πιερικό, Νίκη Βόλου, Α.Ε. Λάρισας και Ολυμπιακό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ