Ειδήσεις

Συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών για το στρατόπεδο

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη μετατροπή του στρατοπέδου “Λοχαγός Φανουράκης” στην Ιαλυσό σε κέντρο υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών είναι οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Ιαλυσού.
Σημειώνεται πως οι κάτοικοι συνεχίζουν να συγκεντρώνουν υπογραφές σε μια προσπάθεια να δείξουν πως παραμένουν στις επάλξεις του αγώνα.
“Συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών από τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Ιαλυσού που δεν επιθυμούν να μετατραπεί το στρατόπεδο «Λοχαγός Φανουράκης» σε χώρο υποδοχής παράνομων μεταναστών. Θέλουν να δείξουν σε όλους τους αρμόδιους φορείς πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και δεν θα επαναπαυθούν”, δήλωσε ο χωρικός αντιδήμαρχος Ιαλυσού κ. Γιάννης Κορωναίος.
Σε ερώτηση σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης ο κ. Γιάννης Κορωναίος δήλωσε:
«Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεσμεύθηκε να παραδώσει το ψήφισμα που υπεγράφη από 924 πολίτες σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Παρακολουθούμε με διακριτικότητα το θέμα. Εύχομαι να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις».
Ο κ. Γιάννης Κορωναίος αναφέρθηκε και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που δεν πραγματοποιήθηκε χθες ελλείψει απαρτίας.
«Ελλείψει απαρτίας δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής . Είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί μέσα στην τρέχουσα θητεία η συνεδρίαση. Δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος πλέον. Τα θέματα που είχαν περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη σχετίζονταν με χορηγήσεις και ανακλήσεις αδειών για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος», δήλωσε ο κ. Γιάννης Κορωναίος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου