ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η λειτουργία των ΕΛΤΑ ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΛΤΑ

Τα Ελ­λη­νι­κά Τα­χυ­δρο­μεία ανα­κοι­νώ­νουν την έναρ­ξη της λει­τουρ­γί­ας τους ως προ­μη­θευ­τή ηλε­κτρι­κής ενέρ­γειας, για τις εγκα­τα­στά­σεις τους που βρί­σκο­νται στο δια­συν­δε­δε­μέ­νο δί­κτυο.

Ήδη από τη Δευ­τέ­ρα 11 Ιου­λί­ου, 640 εγκα­τα­στά­σεις ΕΛΤΑ, Κα­τα­στή­μα­τα, Μο­νά­δες Δια­νο­μής και Κέ­ντρα Δια­λο­γής, λει­τουρ­γούν με ηλε­κτρι­κή ενέρ­γεια που τους προ­μη­θεύ­ουν τα Ελ­λη­νι­κά Τα­χυ­δρο­μεία.

Τα ΕΛΤΑ ολο­κλη­ρώ­νουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για να προ­χω­ρή­σουν άμεσα στην επό­με­νη φάση, που είναι η προ­μή­θεια ηλε­κτρι­κής ενέρ­γειας σε νοι­κο­κυ­ριά και επι­χει­ρή­σεις.

Η εί­σο­δος των Ελ­λη­νι­κών Τα­χυ­δρο­μεί­ων στην αγορά ηλε­κτρι­κής ενέρ­γειας, θα λει­τουρ­γή­σει προς όφε­λος των κα­τα­να­λω­τών στο πλαί­σιο του υγιούς αντα­γω­νι­σμού, με την αξιο­ποί­η­ση της υπάρ­χου­σας υπο­δο­μής 1.500 κα­τα­στη­μά­των και τα­χυ­δρο­μι­κών πρα­κτο­ρεί­ων και 3.000 τα­χυ­δρό­μων που συν­θέ­τουν το δί­κτυο ΕΛΤΑ, το με­γα­λύ­τε­ρο φυ­σι­κό δί­κτυο κα­θη­με­ρι­νής επα­φής με τους πο­λί­τες σε όλη τη χώρα.

Πηγή: reporter.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.