Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας προτίθεται να ελέγξει και όλους τους φορείς που χορηγούν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, καθώς στον χώρο αυτόν έχουν εμφανιστεί πολλά παραστρατήματα στο παρελθόν, με διάφορους φορείς πιστοποίησης να ανταγωνίζονται (όχι πάντα υγιώς) για το ποιος θα πάρει περισσότερους «πελάτες».
Έλεγχοι και στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI
Μετά τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης θα βάλει τάξη και στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών.
Επειτα από συνάντηση που είχε χθες με τους εκπροσώπους των ξενόγλωσσων φροντιστηρίων, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί Επιτροπή που θα εξετάσει τα τεκταινόμενα στην ιδιωτική ξενόγλωσση εκπαίδευση, ώστε όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών να λειτουργούν στο εξής μόνο εφόσον έχουν λάβει άδεια από τον ΕΟΠΠΕΠ, τον εθνικό οργανισμό πιστοποίησης προσόντων.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.