Αθλητικά

Κάλεσμα ΣΕΓΑΣ σε καθηγητές φυσικής αγωγής

Ο ΣΕΓΑΣ καλεί τους καθηγητές φυσικής αγωγής που υπηρετούν στο δημόσιο και απασχολούνται ως προπονητές ή τεχνικοί σύμβουλοι στο χώρο του στίβου, και επιθυμούν να προσληφθούν ως συνεργάτες της ομοσπονδίας, να υποβάλλουν εγγράφως την πρόθεσή τους προκειμένου να αποσπαστούν για το σχολικό έτος 2020 – 2021 στον ΣΕΓΑΣ.

Η αίτησή τους πρέπει να συνοδεύεται από:

α) συνοπτικό σημείωμα από το οποίο να προκύπτουν οι φορείς στους οποίους απασχολήθηκαν και το έργο που επιτέλεσαν όσοι ήταν αποσπασμένοι κατά το προηγούμενο διδακτικό έτος

β) κατάσταση αθλητών Εθνικού και Διεθνούς επιπέδου που έχουν αναδείξει διαχρονικά (όνομα, αγώνισμα, χρονολογία, επίδοση διάκριση)

γ) πλήρη υπηρεσιακά στοιχεία (οργανική θέση, αριθμός μητρώου, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας) και

δ) τυπικά προσόντα: Πτυχίο, μεταπτυχιακά,  αρ. άδειας άσκησης επαγγέλματος και ξένες γλώσσες.

Τέλος το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ διατηρεί απολύτως το δικαίωμα της τελικής επιλογής των ανωτέρω συνεργατών με βάση, την εν γένει προσφορά τους στον αγωνιστικό αθλητισμό, την επιστημονική επάρκεια, την εμπειρία στις αντίστοιχες θέσεις, τα δείγματα υπευθυνότητας και συνεργατικότητας, την προσήλωση στις αξίες του αθλητισμού καθώς και την παιδαγωγική τους προσέγγιση.

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν στον ΣΕΓΑΣ Λ. Συγγρού 137  στο γραφείο πρωτοκόλλου ή ηλεκτρονικά ( e-mail: president@segas.gr), έως την  Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 15.00.

Εξάλλου, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στην τελευταία του συνεδρίαση, και αφού έλαβε υπόψη, τις ανακοινώσεις της Αθλητικής Ηγεσίας για τη χρηματοδότηση των φορέων του Αθλητισμού αλλά και τις σποραδικές δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού σχετικά με τις σκέψεις και τις προσθέσεις του για τις επικείμενες Νομοθετικές παρεμβάσεις που θα αφορούν τις εκλογικές διαδικασίες των Αθλητικών Ομοσπονδιών,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

Να ζητήσει για μια ακόμη φορά από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας με θέματα:

Α) Μέτρα στήριξης των φορέων του Αθλητισμού, λόγω της πανδημίας, αντίστοιχα με αυτά του Πολιτισμού και

Β) Υπεράσπιση του Αυτοδιοίκητου των φορέων του Αθλητισμού από πιθανές Νομοθετικές αυθαιρεσίες

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου