ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α. Καμπουράκης: «Τα σκουπίδια του σπιτιού μας να μην τα μεταφέρουμε στο δημοτικό συμβούλιο»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Α

Η φρα­στι­κή επί­θε­ση, και μά­λι­στα με προ­κλη­τι­κούς χα­ρα­κτη­ρι­σμούς, της εντε­ταλ­μέ­νης συμ­βού­λου του Δήμου Ρόδου στην Δη­μο­τι­κή Ενό­τη­τα Ια­λυ­σού Στε­φα­νί­ας Στά­γκα στην προη­γού­με­νη Δη­μο­τι­κή αρχή Ρόδου, με αφορ­μή την το­πο­θέ­τη­ση του τέως Δη­μάρ­χου Ρόδου Αντώ­νη Κα­μπου­ρά­κη στην κα­τά­στα­ση του οδι­κού δι­κτύ­ου, δεν έμει­νε ανα­πά­ντη­τη από τον επι­κε­φα­λής της μεί­ζο­νος μειο­ψη­φί­ας.

Του Στέ­λιου Σα­ρέ­σκου

«Είναι βαρύ σε ένα κλίμα το οποίο έχει ένα στόχο, την πα­ρα­γω­γή έργου για το καλό των πο­λι­τών, να ακού­γο­νται κου­βέ­ντες βα­ριές και ασή­κω­τες για ντρο­πή και θρά­σος… Πολύ βα­ριές κου­βέ­ντες. Και εσείς, ως Δή­μαρ­χος και εγώ ως δια­τε­λέ­σας Δή­μαρ­χος Ρόδου έχω την εντύ­πω­ση ότι δεν μπο­ρού­με να το αφή­σου­με να περ­νά­ει έτσι. Εάν κά­ποιος έχει γε­μί­σει τις απο­θή­κες του σπι­τιού του με σκου­πί­δια, ας μην τα με­τα­φέ­ρει στην αί­θου­σα του  Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου. Από εκεί και ύστε­ρα, κύριε πρό­ε­δρε, σας πα­ρα­κα­λώ, να προ­στα­τεύ­σε­τε τους ομι­λη­τές, του­λά­χι­στον αυ­τούς που η συ­γκε­κρι­μέ­νη σύμ­βου­λος θέλει να στο­χεύ­σει», υπο­γράμ­μι­σε ο κ. Κα­μπου­ρά­κης απευ­θυ­νό­με­νος και στον Δή­μαρ­χο κ. Α. Κο­λιά­δη.

Κώ­στας Τα­ρα­σλιάς: «Είναι τρα­γι­κό να μι­λά­ει η Στε­φα­νία Στά­γκα που δια­φή­μι­ζε με αναρ­τή­σεις τις ασφαλ­το­στρώ­σεις στην Ια­λυ­σό… – Ο κ. Κα­μπου­ρά­κης της μί­λη­σε πολύ ευ­γε­νι­κά»

Για το θέμα αυτό, το­πο­θε­τή­θη­κε και ο Κώ­στας Τα­ρα­σλιάς, εκ­πρό­σω­πος Τύπου της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου και πρώην αντι­δή­μαρ­χος Ρόδου που φι­λο­ξε­νή­θη­κε στο  στού­ντιο του Topfm στη ση­με­ρι­νή (14/5) εκ­πο­μπή «Ρόδος είναι και γυ­ρί­ζει»

Κώ­στας Τα­ρα­σλιάς: «Είναι τρα­γι­κό να μι­λά­ει η Στε­φα­νία Στά­γκα που δια­φή­μι­ζε με αναρ­τή­σεις τις ασφαλ­το­στρώ­σεις στην Ια­λυ­σό…»

«Είναι τρα­γι­κό να μι­λά­ει η Στε­φα­νία Στά­γκα, η οποία το μόνο που έκανε κατά τη διάρ­κεια της θη­τεί­ας της, η οποία, να θυ­μί­σου­με ότι και αυτή, ήταν με τον κύριο Κα­μπου­ρά­κη! Ηταν υπεύ­θυ­νη για την Ια­λυ­σό, αναρ­τού­σε, στο προ­σω­πι­κό της ιστο­λό­γοι στο Facebook και δια­φή­μι­ζε και το τε­λευ­ταίο δρο­μά­κι που ασφαλ­το­στρω­νό­ταν … Πότε έφερε αντίρ­ρη­ση η κ. Στά­γκα; Τη μόνη φράση που έχω ακού­σει εγώ προ­σω­πι­κά από την ίδια είναι πως… «είμαι εδώ για να βοη­θή­σω…». Το πως ακρι­βώς βο­ή­θη­σε δεν ξέρω…  Δεν ξέρω γιατί βγήκε να μι­λή­σει… Είναι τρα­γι­κό καμιά φορά να προ­σπα­θού­με απλώς να δι­καιο­λο­γή­σου­με την πα­ρου­σία μας»

Πηγή: topfm1024.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.