ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Για έλλειψη σχεδίου στο άνοιγμα του του­ρι­σμού και «εμπαιγμό των εργα­ζό­με­νων και επι­χει­ρή­σεων» του κλάδου κατη­γο­ρεί την κυβέρ­νηση ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των σημε­ρι­νών ανα­κοι­νώ­σεων από το αρμόδιο υπουρ­γείο.

«Μετά τη θλιβερή παρου­σία του υπουρ­γού Του­ρι­σμού, Χάρη Θεοχάρη στο BBC, στην οποία εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, ακο­λου­θεί η θλιβερή από­δειξη πως ο ελλη­νι­κός του­ρι­σμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο. Οι ‘άριστοι’ της κυβέρ­νη­σης στις 13 Μαΐου ανα­κοι­νώ­νουν τα μέτρα, με τα οποία ο ελλη­νι­κός του­ρι­σμός θα ανοίξει στις…15 Μαΐου» σχο­λιά­ζει το κόμμα της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης.

Όπως σημειώ­νει ο ΣΥΡΙΖΑ «πρό­κει­ται για τον απόλυτο εμπαιγμό του κλάδου» που «αφήνει στον αέρα χιλιά­δες επι­χει­ρη­μα­τίες και εργα­ζό­με­νους για δεύτερη συνεχή του­ρι­στική σεζόν».

«Οι ιθύ­νο­ντες του ‘επι­τε­λι­κού κράτους’ στρου­θο­κα­μη­λί­ζουν μέχρι την τελευ­ταία στιγμή, άλλοτε κάνο­ντας πει­ρά­ματα και άλλοτε αδια­φο­ρώ­ντας για τον ελλη­νικό του­ρι­σμό και την ελλη­νική οικο­νο­μία, παρότι τους είχαμε εγκαί­ρως προει­δο­ποι­ή­σει. Η προ­χει­ρό­τητα και η ανι­κα­νό­τητα της κυβέρ­νη­σης Ν.Δ. κοστί­ζουν στον ελλη­νικό του­ρι­σμό» προ­στί­θε­ται στην ανα­κοί­νωση του κόμ­μα­τος, η οποία κατα­λή­γει: «Η ευθύνη για την εξέλιξη της φετινής του­ρι­στι­κής σεζόν ανήκει στο ακέραιο στον κ. Μητσο­τάκη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.