Αθλητικά

Νέα αναβολή

Οι εξελίξεις στα διοικητικά του Αστέρα Παστίδας, πήραν μερικές ημέρες αναβολή.
Αυτές αφορούσαν την συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε στο σύλλογο από τις εκλογές που διενεργήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Αρχικά οι άνθρωποι του Αστέρα είχαν προγραμματίσει τη συνεδρίαση για την Κυριακή που πέρασε.
Ωστόσο αναβλήθηκε και είχε μεταφερθεί για προχθές Δευτέρα, όμως και πάλι προέκυψε αναβολή, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν προκύψει στα πρόσωπα που εκλέχτηκαν.
Πλέον οι άνθρωποι του Αστέρα καλούνται να ορίσουν νέα ημερομηνία για τη συγκρότησή τους σε σώμα.
Αυτή τη στιγμή η ημέρα είναι άγνωστη και αναμένεται να καθοριστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Η καθυστέρηση που έχει προκύψει δεν ανησυχεί τους Παστιδενούς, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για να οργανωθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Βέβαια η συγκρότηση σε σώμα δεν θα καθυστερήσει για πολύ, καθώς τα πρόσωπα της νέας διοίκησης θέλουν να κλείνουν όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στο σύλλογο για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Όπως έχει γράψει η «δσπορ», το πρώτο πράγμα που θα επιδιώξουν να διευθετήσουν οι Παστιδενοί θα αφορά την τεχνική ηγεσία και το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Ορφανίδη.

Πάντως οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο του Αστέρα είναι μοιρασμένες και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση που θα γίνει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου