Προσλήφθηκαν 20 άτομα στην ΔΕΣ ΡΟΔΑ και την προσεχή Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, πιάνουν δουλειά. Αυτό δήλωσε χτες, ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Δημήτρης Παρασκευάς, ο οποίος τόνισε πως αυτές οι προσλήψεις, αφορούν μια προκήρυξη που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και τα αποτελέσματα ήρθαν την περασμενη Τετάρτη.
«Πρόκειται για 16 οδηγούς, δύο εκδότες εισιτηρίων και δύο μηχανικούς με οκτάμηνες συμβάσεις, οι οποίοι βέβαια, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες μας για το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι άλλες προσλήψεις από τον Ιούνιο κι έπειτα. Χρειαζόμαστε ακόμη, 27 οδηγούς για να καλύψουμε τις ανάγκες μας» όπως είπε.
Παράλληλα, η ΔΕΣ ΡΟΔΑ ενισχύει τα τουριστικά δρομολόγια, από και προς το αεροδρόμιο, το Φαληράκι, τους τουριστικούς προορισμούς όπως η Κάμειρος Σκάλα, η Φιλέρημος, οι Πεταλούδες κ.λπ. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα προστεθούν δρομολόγια στην πόλη της Ρόδου καθώς επίσης και ένα καινούργιο δρομολόγιο που θα ξεκινάει από το Μανδράκι προς το Μόντε Σμιθ, θα περνάει από το «Μήδεια» και θα κατεβαίνει προς τα κάτω για να εξυπηρετεί τους τουρίστες καθώς ανοίγει και το ξενοδοχείο ‘Καψής’ και θα προκύψουν αυξημένες ανάγκες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ