Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για τους πρωταθλητές μας… Κι αυτό γιατίο σε αλλαγές στους αντιπάλους των πρωταθλητών μας προχώρησε φέτος η Ε.Ο.Κ… Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα συμμετέχουν στο γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος και θα βρουν στο δρόμο τους, τις αντίστοιχες ομάδες της Κρήτης (Ε.ΚΑΣ.Κ.), της Χίου, της Λέσβου, της Σάμου και των Κυκλάδων (Ε.Σ.Κ.Κ.). Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι στο γ’ όμιλο θα συμμετέχουν έξι ομάδες (αν ταξιδέψουν όλες στην Αθήνα), ενώ σε σχέση με πέρσι δεν είναι στο γ’ όμιλο η πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα οι ομάδες μας θα χρειαστεί να βρίσκονται για πέντε μέρες στην Αθήνα, εφόσον βέβαια δηλώσουν παρούσες όλοι οι πρωταθλητές από τις έξι Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές. Όπως είναι εύλογο και φέτος φαβορί στον γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης είναι οι πρωταθλητές της Κρήτης, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι έστω και κάποιος πρωταθλητής μας, θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στο final-6, μετά από πολλά χρόνια. Τις επόμενες μέρες η «δσπορ» θα σας ενημερώσει για όλους τους αντιπάλους των ομάδων μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η κλήρωση της προκριματικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 13.00 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στην Αθήνα (Ο.Α.Κ.Α.) για τον Β’ και Γ’ όμιλο και στη Θεσσαλονίκη για τον Α’ όμιλο. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει αύριο. Η τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων θα διεξαχθούν από 11 έως 15 Απριλίου στη Χερσόνησο και στην Αιδηψό αντίστοιχα.
*Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα αναδειχθούν την προσεχή Κυριακή για την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ., αφού έχουν προγραμματιστεί τα φάιναλ-φορ σε Λέρο (έφηβοι) και Κω (νεανίδες).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ