Εδώ και αρκετό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως και οι μικρότερες εθνικές κατηγορίες έχουν μπει στον… «πάγο» λόγω lockdown. Ο Γ.Σ. Διαγόρας ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν κερδίζοντας στην Κυπαρισσία τον τοπικό Δίωνα και στην Πάτρα την Ε.Α.Π., κάνοντας το 2 στα 2, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» έχουν σταματήσει τις προπονήσεις και ανυπομονούν να επιστρέψουν στην «τέντα» και στο «Βενετόκλειο». Οι αθλητές του «γηραιού» με ανακοίνωση τους φρόντισαν να ευχαριστήσουν τον Στάμο Καράβα και τον Χάραλντ Σέγκρεν, οι οποίοι τηρούν στο έπακρο τις συμφωνίες που έγιναν πριν από το ξεκίνημα της χρονιάς. Αναλυτικά, όσα αναφέρουν οι παίκτες του Διαγόρα.
«Νιώθουμε την ανάγκη έστω και από εδώ ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της διοίκησης του Διαγόρας μας. Άνθρωποι που με μεράκι και με το υστέρημά τους έχουν αναλάβει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει όλος ο κόσμος να είναι δίπλα μας κύριοι και όχι απλοί παρατηρητές. Τους ευχαριστούμε λοιπόν γιατί οι υποχρεώσεις οι δικές μας και της ομάδας μπορεί να πάγωσαν, εκείνοι Όμως είναι άξιοι σεβασμού γιατί δεν σταμάτησαν (αν και μπορούσαν να το κάνουν) τις οποίες συμφωνίες και γενικά την επικοινωνία, στήριξη προς τους παίκτες. Είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Τελικά υπάρχουν κάποιοι κύριοι που κρατάνε ψηλά το επίπεδο. Σεβασμός και εκτίμηση. Επίσης όσους ακόμη βρίσκονται πίσω από αυτήν την προσπάθεια»!
Ο Κυριάκος Μάγος και οι παίκτες του περιμένουν την επανέναρξη της σεζόν, με τον Διαγόρα να «χρωστάει» το εντός έδρας παιχνίδι με τον Γλαύκο Πάτρας, ενώ με βάση το πρόγραμμα θα υποδεχθεί τους αδύναμους Δρομείς Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ