Πανέτοιμοι να επιστρέψουν στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να συνεχίζουν την πορεία πρωταθλητισμού που «χάραξαν» το περασμένο καλοκαίρι, δηλώνουν άπαντες στην ΑΕΡΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Ανδρέα Σταύρου παρακολουθούν τις εξελίξεις και παραμένουν σε εγρήγορση, ελπίζοντας στην άρση του ποδοσφαιρικού lockdown το συντομότερο και στην επανέναρξη των προπονήσεων, μέσα από τις οποίες θα επιχειρήσουν να ανακτήσουν τον εξαιρετικό ρυθμό που είχαν αρχίσει να βρίσκουν κατά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Σύμφωνα με τους παράγοντες του σωματείου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τους οποίους βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία, συνεχίζουν να ακολουθούν με συνέπεια το πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης που τους έχει δοθεί και στην πρώτη προπόνηση μετά την καραντίνα αναμένεται να εμφανιστούν επαρκώς έτοιμοι, κάνοντας το έργο του προπονητή τους.
Όπως ξεκαθαρίζεται από τους Αφαντενούς, οι στόχοι δεν αλλάζουν και εφόσον η φετινή αγωνιστική περίοδος επανεκκινήσει, η ομάδα θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας με τρόπο ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΑΕΡΑ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, καθώς συνεχίζει να την απασχολεί η περίπτωση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, με τον οποίο βρέθηκε κοντά σε συμφωνία λίγες μέρες πριν από την επιβολή του lockdown.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ