Τοπικές Ειδήσεις

Αίτημα του Χαράλαμπου Κόκκινου για χορήγηση στοιχείων που αφορούν τις μετακινήσεις του

Αίτημα να του χορηγηθούν στοιχεία που αφορούν τις μετακινήσεις του στο διάστημα των ετών 2017-2019 απέστειλε στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικού, στο Τμήμα Προϋπολογισμού και στη νομική υπηρεσία ο τέως χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.
Στο αίτημά του αναφέρει τα εξής:
«Μετά από αλλεπάλληλα γραπτά και προφορικά αιτήματά μου για εκκαθάριση δαπανών μου για υπηρεσιακές μετακινήσεις μου με την ιδιότητα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, έλαβα στις 4/11/20 φάκελο με διαβιβαστικό έγγραφό σας με ΑΠ 7916/21-10-20.
Αναφέρεται από τον κ. Καραγιάννη ότι επιστρέφονται και δεν εκκαθαρίζονται δύο (2) από τις μετακινήσεις μου σε Σύμη και Καστελόριζο (Μέγιστη) Αυγούστου 2019 και επισημαίνω ότι συγχρόνως διατηρούνται –για μεγάλο χρονικό διάστημα- στα γραφεία της Π.Ν.Α. παραστατικά υπηρεσιακών μετακινήσεών μου που αφορούν το χρονικό διάστημα που διετέλεσα Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κατέθεσα εμπρόθεσμα και σας ζήτησα κατ’ επανάληψη εγγράφως την εκκαθάρισή τους για την περίοδο 2017-2019.
Ζητώ ενέργειές σας και να μου αποστείλετε άμεσα τα παρακάτω έγγραφα που με αφορούν:
Την εισήγηση της Νομικής Συμβούλου της Π.Ν.Α. που αναφέρεστε στο ΑΠ 7916-21/10/20 έγγραφο σας γενικόλογα και πάνω στην οποία στηριχτήκατε και επιστρέψατε μετά από παρέλευση δεκατεσσάρων (14) μηνών τις υπηρεσιακές δαπάνες μου. Επίσης, επιθυμώ να μου στείλετε και τη γνωμοδότηση νομικών συμβούλων της Π.Ν.Α. για τις μετακινήσεις του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων την αντίστοιχη χρονική περίοδο που διατελέσαμε στην ίδια θέση ευθύνης (Σεπτέμβριος 2014 – Αύγουστος 2019).
Το γραπτό – υπηρεσιακό ερώτημα που θέσατε στη νομική σύμβουλο προκειμένου να σας απαντήσει για την εκκαθάριση των δαπανών μου.
Την έκδοση και αποστολή απόφασής σας για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις μου ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου για την χρονική περίοδο 2017-2019 που αναφέρω παραπάνω. Μου επιστρέφετε πλήρως αιτιολογημένα τα παραστατικά μετακινήσεων που σας έχω καταθέσει και ήδη έχω επιβαρυνθεί οικονομικά ή να προχωρήσετε στην καταβολή των χρημάτων που δικαιούμαι όπως έγινε και στις αντίστοιχες μετακινήσεις μου το διάστημα 2014-2016.
Αναμένω άμεσες ενέργειές σας στο αίτημά μου επιφυλασσόμενος για άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.
Χαράλαμπος Κόκκινος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου