Δεν αγωνίσθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου την περασμένη Κυριακή, η Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος, νικήτρια στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, καθώς βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από το ΕΣΚΑΝ (και όχι από τον ΣΕΓΑΣ), έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση του ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκη, στον οποίο δεν κατόρθωσε να δώσει ούρα στον αιφνίδιο έλεγχο που πραγματοποίησε το ΕΣΚΑΝ.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Ράνια Ρεμπούλη και ο Γιώργος Μενής κλήθηκαν από τους εκπροσώπους του ΕΣΚΑΝ, μετά τον τερματισμό τους, να ελεγχθούν, αλλά τελικά, για διάφορους λόγους, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η Ράνια υπέγραψε μεν το σχετικό έντυπο για τον έλεγχο, αλλά λίγο αργότερα δεν αισθανόταν καλά και τελικά, όπως φαίνεται, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί δεν επετράπη στους ουρολήπτες να της πάρουν ούρα. Ο Μενής πανικοβλήθηκε όταν είδε την συναθλήτρια του να λιποθυμά κι έφυγε αμέσως για το ξενοδοχείο για να πάρει τα φάρμακα του (αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα), χωρίς να υπογράψει το χαρτί. Ο προπονητής και των δύο, Παναγιώτης Χαραμής, τον κάλεσε να επιστρέψει, όμως εκείνος είπε ότι αισθανόταν άσχημα και δεν πήγε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ