Σήμερα στις 10:40, παρουσιάστηκε βλάβη στο υπόγειο δίκτυο του Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ ΡΟΔΙΝΙΟΥ. Εξαιτίας αυτής της βλάβης, υπήρξε διακοπή ηλεκτροδότησης στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Από τις 11:10, ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, εκτός από μία γραμμή Μέσης Τάσης, όπου για τεχνικούς λόγους δεν ήταν δυνατή η ταχεία αποκατάσταση. Η γραμμή αυτή τροφοδοτείται από άλλη γραμμή Μέσης Τάσης, η δε λειτουργία της θα αποκατασταθεί σύντομα. Τα ακριβή αίτια της βλάβης διερευνώνται.
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται εντατικά μέχρι την οριστική αποκατάσταση της βλάβης.
Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ζητεί από τους καταναλωτές την πλήρη κατανόησή τους για το πρόβλημα που προέκυψε και την σημαντική ταλαιπωρία που υφίστανται.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.