Τοπικές Ειδήσεις

Νίσυρος – Εγκαινιάστηκε ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος προς Ευαγγελίστρα

Τα εγκαίνια του νέου ασφαλτοστρωμένου δρόμου από τον οικισμό του Μανδρακίου προς το Μοναστήρι της Ευαγγελίστρας πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 12 Οκτωβρίου. Έγινε αγιασμός παρουσία του Αρχιμανδρίτη Νισύρου π. Στέφανου Καλλιστή, του Δημάρχου Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίου καθώς και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και πολιτών της Νισύρου. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο εργολάβος που εκτέλεσε το έργο κ. Κώστας Χατζηκάλφας.

Οι ασφαλτικές εργασίες έγιναν σε όλο το μήκος της οδού, 2.400,00 μέτρα, με μέσο πλάτος τα 5,00 μέτρα. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Νισύρου.

Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στην καλυτέρευση της ζωής των πολιτών της Νισύρου με το κάθε έργο που εγκαινιάζει η Δημοτική αρχή. Έκανε αναφορά στη διαδικασία υλοποίησης κάθε έργου και σε όλους τους συντελεστές με αναφορές στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, στις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας Ν. Αιγαίου, στους μηχανικούς ειδικούς συμβούλους του Δημάρχου και στον εργολάβο που παρέδωσε ένα τέλειο έργο στο νησί μας. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια για την ανάπλαση της πλατείας της Ευαγγελίστρας τους επόμενους μήνες. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η εύκολη πρόσβαση των πολιτών της Νισύρου και των επισκεπτών στα σπουδαία ιστορικά μοναστήρια της Νισύρου, Ευαγγελίστρα, Παναγία Κυρά, Άγιος Θεολόγος και Σταυρός. Ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι της Παναγίας Κυράς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου