Ατάκτως Ερριμμένα

Οι φουκαράδες

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στους ελέγχους των εφοριακών σημείωσε ότι «εφόσον υπάρχουν στοιχεία να μπαίνουν και στα σπίτια δεν έχει κανείς αντίρρηση, όχι να πηγαίνουν σε πανηγύρια στη Ρόδο και την Ερμιόνη να πιάνουν τους μικρούς, τους φουκαράδες».
Μα εντελώς φάουλ! Νομιμοποιούμε δηλαδή τους πάγκους των πανηγυριών χωρίς αποδείξεις, χωρίς κανέναν έλεγχο, γιατί τους κατέχουν φουκαράδες; Και γιατί να μην δηλώσουν κι άλλοι φουκαράδες μ’ αυτό το σκεπτικό; Και πως η περίφημη «φορολογική συνείδηση» -την οποία οι κυβερνήσεις και του δικού του κόμματος επικαλούντο- θα εκπαιδευτεί χωρίζοντας του φορολογούμενους πολίτες σε «φουκαράδες» και μη; Ούτε το τρίτο Μνημόνιο φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να καταστεί σαφές σε τμήματα της ελληνικής κοινωνίας αλλά κυρίως σε πολιτικούς, ότι το πάρτι έχει τελειώσει και ότι πρέπει επιτέλους η χώρα να αρχίσει να θυμίζει κανονικό κράτος κι όχι ατέλειωτη παράγκα…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου