Αθλητικά

Super League 1: Στο ΟΑΚΑ ο Σιδηρόπουλος

Σιδηρόπουλος- Διαιτητες

Ξεκινά το πρωτάθλημα της Super League 1 για την σεζόν 2024-2025 με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας, οι οποίες θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο και την προσεχή Δευτέρα.
Ανάμεσα στους διαιτητές που ορίστηκαν είναι και ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου, που θα «σφυρίξει» το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20:00 στο ΟΑΚΑ.
Βοηθοί του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου), 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), διαιτητής VAR ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), A. VAR ο Κώστας Στάικος (Λάρισας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου).

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.