Τοπικές Ειδήσεις

Σωματείο Επιχειρηματιών Ενοικιάσεως Οχημάτων: Να αποζημιωνόμαστε για τα τροχαία με αδέσποτα

Κατόπιν τον επανειλημμένων ατυχημάτων με αδέσποτα ζώα , κυρίως κατσίκια (απροσδιόριστος μεγάλος αριθμός αδέσποτα)  και ελάφια (πάνω από 2 000 αδέσποτα),  τα οποία έχουν αυξητική τάση, παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες που να διασφαλίζουν την βιωσιμότητα των ζώων καθώς επίσης την προστασία της περιουσίας μας και την αποτροπή ‘έκθεσης σε κίνδυνο των επιβαινόντων στα οχήματα μας όσο και των επερχόμενων πεζών και οχημάτων.

Ζητούμε να λάβετε έκτακτα μέτρα καθώς πληττόμαστε όχι μόνο εμείς  αλλά και πολλοί συμπολίτες μας, προέχει να προταθεί κάποιος τρόπος αποζημίωσης από τέτοια συμβάντα.

Κατά τακτά χρονικά διαστήματα υπάρχουν επιχειρήσεις του κλάδου μας που μετράνε σε ετήσια βάση (τουριστική σεζόν) πάνω από 10 ατυχήματα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συμπαράσταση σας σε ένα θέμα που απασχολεί επιχειρηματίες και ιδιώτες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου