Οι Χαΐνηδες και ο εκλεκτός προσκεκλημένος τους, ο θρυλικός Ψαραντώνης, υπόσχονται μια μουσική παράσταση όπου «πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ’ αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης».
ΥΓ. «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους»
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ – 21.30Μ.Μ.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- NoteBook Βιβλιοπωλείο Αθηνών 11, Ανάληψη
- Coffee Berry –Βενετοκλέων 55 (έναντι Σταδίου Διαγόρα)
- Ακταίον cafe
- Ακταίον Παιδότοπος Kiosk
- VODAFONE, Κεντρικό κατάστημα Αμερικής 46
Ιξιά/Ιαλυσός
- Αmalfi coast Beach bar
- Γρηγόρης Coffeeright, Ιαλυσού 425
- CAKE BOX Ιερού Λόχου 47
Ανατολική Πλευρά
- Είσοδος Play ΟΠΑΠ επί της Ρόδου – Λίνδου (Έναντι ΑΒ)
Αφάντου
- O πραματευτής
- Μέλυδρον cafe
Καλυθιές








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.