Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Νικητιάδης: «Ακατάσχετη παροχολογία χωρίς προγραμματικές δηλώσεις στη μίνι κρουαζιέρα Μητσοτάκη στα Δωδεκάνησα»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου και τ. υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας σε νησιά του βoρείου συγκροτήματος του Νομού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν ήταν αρκετά προφανώς για τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ώστε να τεθούν έστω οι βάσεις για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων στην υγεία, στον τουρισμό, στο κόστος ζωής που είναι υψηλότατο στα νησιά μας. Τέσσερα χρόνια που δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Η κατάσταση οδηγείται από το κακό στο χειρότερο καθημερινώς.

Στη μίνι κρουαζιέρα του, στα  νησιά μας ο κ. Μητσοτάκης δεν ανέλαβε καμία ουσιαστική δέσμευση, δεν ανακοίνωσε κανέναν προγραμματικό σχεδιασμό. Αναλώθηκε σε  γενικόλογες υποσχέσεις και αοριστολογίες, όπως συνηθίζει.  Καμία αναφορά στο υποστελεχωμένο νοσοκομείο της Κω, καμία αναφορά για τον προγραμματισμό ανέγερσης του νέου που τον οδήγησαν φυσικά στο να ακυρώσει την επίσκεψη του στην Κω.  Καμία προγραμματική αναφορά για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στα νησιά μας, εξαιτίας του οποίου πεθαίνουν άνθρωποι πάνω σε καρότσες φορτηγών.

Η ελπίδα του κ. Μητσοτάκη για την ανάδειξη τέταρτης έδρας στη Δωδεκάνησο από τη Νέα Δημοκρατία και η επιθυμία των τοπικών στελεχών ακόμα και για πέμπτη έδρα,  φανερώνουν την αλαζονεία  των υποψήφιων της για μονοκρατορία και φίμωση των δημοκρατικών φωνών. Η απάντηση όμως θα δοθεί στην κάλπη από τους πολίτες.

Τα νησιά μας έχουν ανάγκη από ουσιαστικές λύσεις και προγραμματικές δεσμεύσεις με χρονικό ορίζοντα και όχι από ακατάσχετη παροχολογία και επικοινωνιακές φιέστες. Λύσεις που θα κρατήσουν τους νέους ακρίτες στον τόπο τους και θα δώσουν ασφάλεια στους κατοίκους και όχι δηλώσεις χωρίς αντίκρισμα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου