Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Κλεόβουλου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Λινδιακοί μετά από την επέκταση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα και την ανανέωση των συμβολαίων των Νίκου Κολιοκώστα, Λάκη και Αλέκου Κακλαμάνου, διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουκουτσέλα που θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με τους Λινδιακούς να επισημοποιούν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Κουκουτσέλας θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για τη σεζόν 2018-2019 για πέμπτη συνεχή χρονιά, και εύχεται υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά».
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος Στέφανος Μυριαλλή συνεχίζει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για την επέκταση των συμβολαίων τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Ηλία Μπαϊρακτάρη, Αντώνη Χρυσανθή, Στέφανο Ευαγγελίδη, Νίκο Νίκολι και Γιώργο Χαμιτάι και από ημέρα σε ημέρα θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, προκειμένου ο Κλεόβουλος να ανακοινώσει και επίσημα την παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνουν συναντήσεις και με τους Μιχάλη Πιτσουρδάκη, Μιχάλη Κωστάκη και Χαράλαμπο Ταγκάεφ , που ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την επέκτασης των συμβολαίων τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ