Κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Λέρου έχει οργανώσει ο Διαμαντής Τσάτσος για την ομάδα της Α.Ε Λέρου αφού από τις 16 έως και τις 22 Ιουλίου, παιδιά γεννημένα από το 2000 έως και το 2011 θα μπορούν να πάρουν μέρος στο «Maladenis Camp» με την συμμετοχή της παλιάς μεγάλης δόξας της ΑΕΚ, του Χρήστου Μαλαδένη ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον προπονητής της Α.Ε.Λ.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Διαμαντής Τσάτσος στην προσωπική του σελίδα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για το εν λόγω camp:
«Με μεγάλη μου χαρά είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω και επίσημα πλέον πώς η ομάδα μας (Α.Ε. Λέρου) με πρωτοβουλία δικιά μου και επειδή μας συνδέει και μια φιλία, πέρα από όλα τα άλλα, στις 16 Ιουλίου θα ξεκινήσει εβδομαδιαίο καμπ προπονήσεων ποδοσφαίρου για όλα τα νέα παιδιά του νησιού μας!!!
Για πρώτη φορά στο νησί μας δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο και σίγουρα θα υπάρχει και συνέχεια!!!
Παιδιά γεννημένα από 2000 έως και 2012 θα μπορούν για μια βδομάδα να γνωρίσουν και να κάνουν προπονήσεις με τον Χρήστο Μαλαδενη. Ένας άνθρωπος που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ένας άνθρωπος που είχα την τύχη να συνεργαστώ και να τον γνωρίσω. Οι φίλοι της Α.Ε.Κ., του Π.Α.Ο.Κ., της ΞΑΝΘΗΣ και όχι μόνο έχουν πανηγυρίσει μαζί του και έχουν ζήσει απίστευτες στιγμές!!
Πληροφορίες για εγγραφές κτλ στο 6983438236 και στο προφίλ μου στο facebook με προσωπικό μήνυμα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ