ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Δεύτερη προσπάθεια και… φαρμακερή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ

Κρίσιμη είναι η σημε­ρινή ημέρα για την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος. Στις 21:00 στην αίθουσα συνε­δριά­σεων στο «Οικο­νο­μί­δειο» θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η επα­να­λη­πτική γενική συνέ­λευση των «τοξο­βό­λων» που θα ξεκα­θα­ρί­σει το διοι­κη­τικό μέλλον του συλ­λό­γου.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε:

«Σας ενη­με­ρώ­νουμε ότι την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η επα­να­λη­πτική γενική συνέ­λευση του ΓΑΣ Ιάλυσος στην αίθουσα συνε­δριά­σεων του ΄΄Οικονομίδειου΄΄.

Κύριο θέμα της Γ.Σ. είναι η μελ­λο­ντική πορεία της ομάδας μας τη νέα χρονιά και η στε­λέ­χωση του Δ.Σ. με νέα μέλη.

Η παρου­σία όλων ανε­ξαι­ρέ­τως των φιλά­θλων του ΓΑΣ Ιάλυσος κρί­νε­ται επι­βε­βλη­μένη».

Ως γνωστόν έχει παραι­τη­θεί από την θέση του αντι­προ­έ­δρου ο Θανάσης Χατζη­στρα­τής, ενώ στην γενική συνέ­λευση της προη­γού­με­νης Τετάρ­της, ο πρό­ε­δρος Μιχάλης Χατζη­νι­κή­τας προ­α­νήγ­γειλε την απο­χώ­ρηση του επι­κα­λού­με­νους οικο­νο­μι­κούς λόγους, ζητώ­ντας την στήριξη όλου του χωριού.

Οι πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι επι­χει­ρη­μα­τίες της Ιαλυσού προ­σέγ­γι­σαν τον Μιχάλη Χατζη­νι­κήτα, απο­κα­λύ­πτο­ντάς του την επι­θυ­μία τους να βοη­θή­σουν τους «τοξο­βό­λους» ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Ταυ­τό­χρονα μέλη και φίλα­θλοι της ομάδας έχουν ξεκι­νή­σει εδώ και ημέρες την ανα­ζή­τηση χορηγών και ανθρώ­πων που θα βοη­θή­σουν οικο­νο­μικά τον σύλλογο, χωρίς όμως να έχει διαρ­ρεύ­σει τίποτα.

Όπως και να έχουν τα πράγ­ματα, στην σημε­ρινή επα­να­λη­πτική γενική συνέ­λευση των «τοξο­βό­λων» , όλα ανα­μέ­νε­ται να δουν το φως της δημο­σιό­τη­τας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.