ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Επιστροφή με το βλέμμα στον Ιωνικό

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας

Μετά από το δι­ή­με­ρο ρεπό που είχαν οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Δια­γό­ρα για να ξε­κου­ρα­στούν και να γε­μί­σουν τις… μπα­τα­ρί­ες τους, χθες οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» επέ­στρε­ψαν σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων, ξε­κι­νώ­ντας την προ­ε­τοι­μα­σία για το εντός έδρας παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής, με αντί­πα­λο τον Ιω­νι­κό Νι­καί­ας στο πλαί­σιο της 4ης αγω­νι­στι­κής των play off του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Το πρό­γραμ­μα διε­ξή­χθη νωρίς το με­ση­μέ­ρι στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας, με τον Σάκης Θε­ο­δο­σιά­δη και τους συ­νερ­γά­τες του, μετά από το απα­ραί­τη­το ζέ­στα­μα, να δίνει εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και τα­κτι­κής, όπως και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Οι προ­πο­νή­σεις θα είναι κα­θη­με­ρι­νές έως και τα πρωί του Σαβ­βά­του που θα ολο­κλη­ρω­θεί η προ­ε­τοι­μα­σία με τις τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες της τα­κτι­κής, ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης, τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων και στη­μέ­νες μπά­λες.

Από εκεί και πέρα, αμ­φί­βο­λη είναι η συμ­με­το­χή του Δη­μή­τρη Σαν­δρα­βέ­λη που τα­λαι­πω­ρεί­ται από διά­στρεμ­μα. Ο έμπει­ρος ακραί­ος αμυ­ντι­κός χθες ακο­λού­θη­σε ατο­μι­κό πρό­γραμ­μα εκ­γύ­μνα­σης και οι προ­πο­νή­σεις των επό­με­νων ημε­ρών θα κρί­νουν αν ο Σάκης Θε­ο­δο­σιά­δης θα μπο­ρέ­σει να τον συ­μπε­ρι­λά­βει στα πλάνα του.

Ο Θα­νά­σης Δη­μή­τρου­λας ξε­πέ­ρα­σε τις ενο­χλή­σεις στο δι­κέ­φα­λο και χθες προ­πο­νή­θη­κε κα­νο­νι­κά, ενώ ο Μι­χά­λης Αυ­γε­νι­κού ανε­βά­ζει κα­θη­με­ρι­νά ρυθ­μούς και χθες εκτός από το ατο­μι­κό πρό­γραμ­μα εκ­γύ­μνα­σης, συμ­με­τεί­χε και σε μέρος της κα­νο­νι­κής προ­πό­νη­σης του «γη­ραιού».

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρ­χουν άλλα προ­βλή­μα­τα με τραυ­μα­τι­σμούς ή τι­μω­ρί­ες και όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στη διά­θε­ση του έμπει­ρου τε­χνι­κού.

Το παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής με τον Ιω­νι­κό είναι το τε­λευ­ταίο εντός έδρας για τον Δια­γό­ρα στην σεζόν 2020-2021, γι’ αυτό και ο «γη­ραιός» θα επι­διώ­ξει να κα­τα­κτή­σει το θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα, προ­κει­μέ­νου να… κλεί­σει με τον κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό τρόπο τις επί­ση­μες υπο­χρε­ώ­σεις του εντός νη­σιού.

Φυ­σι­κά οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» γνω­ρί­ζουν ότι το παι­χνί­δι θα είναι δύ­σκο­λο, καθώς οι Νι­καιώ­τες χρειά­ζο­νται τους βαθ­μούς στην προ­σπά­θειά τους για την άνοδο, ωστό­σο, θα κά­νουν τα πάντα για να κα­τα­κτή­σουν πόντο ή πό­ντους, με τον Σάκη Θε­ο­δο­σιά­δη να ανα­μέ­νε­ται σε ακόμα μία ανα­μέ­τρη­ση των play off να δώσει χρόνο συμ­με­το­χή στους νε­α­ρούς πο­δο­σφαι­ρι­στές που δια­θέ­τει στο ρό­στερ του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.