Αθλητικά

ΑΓΕΣ Κάμειρος: Η προκήρυξη για τα «Πεισάνδρεια 2021»

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στην περιοχή του Αγίου Σουλά, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΈΓΑΣ Δωδεκανήσου, διοργανώνει την συνάντηση κλασικού αθλητισμού «Πεισάνδρεια 2021».
Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία της προκήρυξης:
Τόπος- ημερομηνία διεξαγωγής:
Ρόδος – Σάββατο 22 Ιουνίου 2021 – Δημοτικό Στάδιο Καμείρου «Ι. Πρώτος»
Ηλικίες:
Κατηγορία Έτος γεννήσεως
ΠΠ β΄ – ΠΚ β΄ 2008-2009
ΠΠ α΄ – ΠΚ α΄ 2006-2007
Π-Κ 2004-2005
Ε-Ν 2002-2003
Α-Γ >2001
Αγωνίσματα:
Κατηγορία Δρόμοι Άλματα Ρίψεις
ΠΠ β΄ – ΠΚ β΄ 80μ – 200εμπ. – 1200μ Επί κοντώ – Άλμα σε Μήκος Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
ΠΠ α΄ 80μ – 200εμπ. – 1200μ Επί κοντώ – Άλμα σε Μήκος Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
ΠΚ α΄ 80μ -200εμπ.-1200μ – 5000μ βάδην Επί κοντώ – Άλμα σε Μήκος Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
Π 100μ-400μ Επί κοντώ – Άλμα σε Μήκος Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
Κ 100μ- 100εμπ- 400μ- 400εμπ-800μ-5000μ βάδην Επί κοντώ – Άλμα σε Μήκος Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
Ε 100μ-400μ Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
Α 100μ-400μ- 400εμπ Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
Γ 100μ-100εμπ – 400μ- 400εμπ Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός
Όργανα ρίψεων:
Κατηγορία Σφαίρα Σφύρα Δίσκος Ακόντιο
ΠΠΑˊ 4kg 4kg 1 kg 600gr
ΠΚΑˊ 3kg 3kg 1 kg 500gr
ΠΑΙΔΕΣ 5 kg 5 kg 1,5 kg 700gr
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3 kg 3 kg 1 kg 500gr
ΑΝΔΡΩΝ 7,25 kg 7,25 kg 2 kg 800gr
ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4kg 4kg 1 kg 600gr
Αποστάσεις εμποδίων:
Κατηγορία Αγώνισμα Απόσταση 1ου εμπ. Ενδιάμεση απόσταση Τελευταίο έως τερματισμό Ύψος εμποδίου Αριθμός εμποδίων
ΠΠ Α΄ 100μ εμπ. 13μ 8.50μ 10,50μ 84εκ 10
ΠΑΙΔΩΝ 400μ εμπ. 45μ 35μ 40μ 84εκ 10
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 100μ εμπ. 13μ 8.50μ 10,50μ 76εκ 10
ΑΝΔΡΩΝ 400μ εμπ. 45μ 35μ 40μ 91εκ 10
ΓΥΝΑΙΚΩΝ 100μ εμπ. 13μ 8.50μ 10,50μ 84εκ 10
400μ εμπ. 45μ 35μ 40μ 76εκ 10
Διαδοχικά ύψη
Επί κοντώ Γ (οπεν): 2.02-2.12-2.22μ. και ανά δέκα (10) εκατοστά μέχρι τα 3.20. Μετά ανά πέντε (5) εκατοστά.
Επί κοντώ Α (οπεν): 3.22-3.32-3.42 και ανά δέκα (10) εκατοστά μέχρι τα 4.00. Μετά ανά πέντε (5) εκατοστά.
Δικαίωμα συμμετοχής:
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε 2 αγωνίσματα που επιθυμούν, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν και με βάση τη Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ. Κάθε αθλητής-τρια (ΠΠβ’-ΠΚβ’) έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους για όλες τις κατηγορίες στο σωματείο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ (ages2009kameiros@gmail.com), έως τρεις (3) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Τετάρτη 19/05/2021. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα μήνες (12) μήνες, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης). Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την Πέμπτη 20/05/2021 για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.
Οικονομικά:
Στους συμμετέχοντες αθλητές-τριες δεν θα δοθούν έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.
ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ
Ειδικές οδηγίες ΓΓΑ
• Ισχύουν και εφαρμόζονται όλα τα γενικά μέτρα που αφορούν την τήρηση αρχείου με την λεπτομερή καταγραφή εισερχόμενων στην εγκατάσταση, της υγιεινής των χώρων, της τήρησης ασφαλών αποστάσεων και ατομικής υγιεινής καθώς και των διαδικασιών απολύμανσης της εγκατάστασης και του αθλητικού εξοπλισμού. Σε κάθε περίπτωση οι νέες ειδικές οδηγίες από τη ΓΓΑ θα ενσωματώνονται στις επικαιροποιημένες εκδόσεις του Πρωτοκόλλου.
• Μοριακός έλεγχος (RT-PCR) ή άμεσο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) του κορονωιού SARS-CoV-2 Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού στις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης καθορίζεται η υποχρεωτική πραγματοποίηση μοριακού ελέγχου (RT PCR) 24-48 ώρες πριν την ημέρα του αγώνα ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) του κορονωιού SARS-CoV-2, την ημέρα του αγώνα ή το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα, για τις αθλήτριες και τους αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Εξυπακούεται ότι για τη συμμετοχή απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ.
• Παρουσία ατόμων στον Αγωνιστικό χώρο: Στον αγωνιστικό χώρο δεν θα βρίσκονται ταυτόχρονα περισσότερα από 150 άτομα από τις ακόλουθες κατηγορίες εμπλεκομένων με τη διοργάνωση: – Αθλήτριες & αθλητές, – Κριτές Αγωνοδίκου Επιτροπής, – Εξουσιοδοτημένα μέλη Δ.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ή διοργανωτή, – Επιτελικοί Τεχνικοί, Τεχνικοί Σύμβουλοι Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ή διοργανωτή – Ιατρικό προσωπικό διοργάνωσης (ιατρός & φυσιοθεραπευτή), – Χειριστές Σύστηματος Αυτόματης Χρονομέτρηση (φώτο-φινις), – Εξειδικευμένο εργατικό προσωπικό ΣΕΓΑΣ ή διοργανωτή, – Προσωπικό Σταδίου, – Εθελοντές (χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών: πίνακες επίδοσης & live results) / εφ’ όσον απαιτηθεί, – Φωτογράφος ΣΕΓΑΣ ή διοργάνωσης, – Προσωπικό τηλεοπτικής κάλυψης / εφ’ όσον υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση.
• Παρουσία ατόμων στις εξέδρες: Εάν οι αγώνες πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές, στην εξέδρα ή στην περίπτωση που η εγκατάσταση δεν διαθέτει εξέδρα σε οριοθετημένο χώρο εντός της εγκατάστασης θα βρίσκονται μόνο:
1. Προπονητές των αθλητριών και αθλητών που αγωνίζονται,
2. Το απαραίτητο για τη διεξαγωγή των αγώνων προσωπικό του ΣΕΓΑΣ ή του διοργανωτή, – Τα μέλη της Ελλανοδίκου Επιτροπής,
3. Περιορισμένος αριθμός μελών ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ,
4. Οι Εθνικοί Προπονητές, ο Διευθυντής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ ή του διοργανωτή και οι Τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ ή του διοργανωτή επιφορτισμένοι με τη διοργάνωση,
5. Συνοδοί Συλλόγων,
6. Προσωπικό και τεχνικοί του Σταδίου,
7. Περιορισμένος αριθμός δημοσιογράφων (μέλη των ΠΣΑΤ / ΕΣΗΕΑ)
8. Το απαραίτητο για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα προσωπικό (εφ’ όσον υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση).
Όσοι παρευρίσκονται στις εξέδρες του Σταδίου θα πρέπει απαραίτητα να τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει στην ίδια ευθεία καθισμάτων να υπάρχει ένα κενό τουλάχιστον τεσσάρων (4) καθισμάτων (42εκ. Χ 4 : 1,68μ.) και μεταξύ των κάθετων σειρών ένα κενό δύο (2) καθισμάτων (περίπου 2μ.),
• Παρουσία αθλητών στο προθερμαντήριο Στο χώρο προθέρμανσης των αθλητών θα παρευρίσκονται μόνο οι αθλητές που πρόκειται να αγωνιστούν και κανείς άλλος. Σε περίπτωση που ο χώρος προθέρμανσης βρίσκεται σε κλειστό χώρο ή χρησιμοποιείται και κλειστός χώρος τότε στον συγκεκριμένο χώρο δεν θα παρευρίσκονται περισσότερα άτομα από αυτά που προβλέπονται στις αντίστοιχες οδηγίες της ΓΓΑ, που ισχύουν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της διοργάνωσης, για τα αντίστοιχα τετραγωνικά μέτρα της αίθουσας (τετραγωνικά μέτρα/άτομο.
• Απονομές: Για την αποφυγή συνωστισμού ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν ειδικές τελετές απονομών.
• Παρουσία φιλάθλων: Εφαρμόζονται οι αποφάσεις της Πολιτείας αναφορικά με τη παρουσία φιλάθλων στο στάδιο. Συνεπώς, με τα σημερινά δεδομένα, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Σε περίπτωση που επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων θα ακολουθηθούν οι οδηγίες της Πολιτείας και θα επικαιροποιηθεί και το παρόν Πρωτόκολλο.
• Xρήση μάσκας: (ιατρική χειρουργική μάσκα προσώπου, μάσκα προστασίας N95 ή FFP-2) Η χρήση μάσκας, η οποία απαραίτητα πρέπει να καλύπτει το στόμα και τη μύτη, θα είναι υποχρεωτική εντός της εγκατάστασης ή του χώρου διεξαγωγής της διοργάνωσης για όλους τους εμπλεκόμενους με τη διοργάνωση. Από το μέτρο αυτό εξαιρούνται οι αθλήτριες-τες κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, καθώς και όταν αγωνίζονται.
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Άφιξη στο Στάδιο:
• Οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης σε συνεργασία με τους Τεχνικούς του ΣΕΓΑΣ ή του διοργανωτή θα ορίζουν ΜΟΝΟ μία είσοδο για την προσέλευση όλων των εμπλεκομένων (αθλητές, προπονητές, κριτές, ιατροί, φυσιοθεραπευτές, μέλη του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, προσωπικό ΣΕΓΑΣ, εργατικό προσωπικό κ.α.) στο Στάδιο, στην οποία θα καταγράφονται σε έντυπο οι εισερχόμενοι και οι εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης σε περίπτωση κρούσματος Covid 19 από τον ΕΟΔΥ.
• Η είσοδος αυτή θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης της εγκατάστασης και θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές για την ασφαλή είσοδο όλων των παραπάνω, ∙ Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα γίνεται θερμομέτρηση από προσωπικό της διοργάνωσης,
• Σε εμφανή χώρο στην είσοδο της εγκατάστασης θα πρέπει να υπάρχει σήμανση για τήρηση αποστάσεων και μέτρων ατομικής προστασίας,
• Αθλήτριες και αθλητές προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ αντιγόνου που έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες πριν τον αγώνα,
• Η αποχώρηση θα γίνεται από μία μόνο έξοδο, η οποία θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης της εγκατάστασης,
• Οι αθλητές καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση θα φορούν μάσκα κατά την είσοδό τους καθώς και κατά την παραμονή τους στις εξέδρες. Τη μάσκα οι αθλητές θα την βγάλουν ΜΕΤΑ τη δήλωση της παρουσίας τους στην Αίθουσα Κλήσης, σύμφωνα πάντα με το ωρολόγιο πρόγραμμα παρουσίας στην Αίθουσα Κλήσης, και πριν το ξεκίνημα της προθέρμανσης,
• Κατά τη διάρκεια παρουσίας όλων των εμπλεκομένων θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και πάντα τηρώντας την αρχή της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
Δήλωση – παρουσία αθλητριών και αθλητών στην Αίθουσα Κλήσης: Οι αθλήτριες και αθλητές προσέρχονται στην Αίθουσα Κλήσης σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα λειτουργίας της ανά αγώνισμα και φορώντας τη μάσκα τους. Μετά τη δήλωση παρουσίας κατευθύνονται προς το χώρο προθέρμανσης που θα έχει οριστεί από τους διοργανωτές, όπου μπορούν να αποθέσουν τη μάσκα τους στους ειδικούς κάδους απορριμμάτων που θα έχουν τοποθετηθεί στο χώρο για το σκοπό αυτό και να ξεκινήσουν την προθέρμανσή τους.
Διαδικασία διεξαγωγής των αγωνισμάτων:
Δρομικά αγωνίσματα
• Οι αθλήτριες και αθλητές θα εισέρχονται στο αγωνιστικό χώρο συνοδεία κριτών ανά σειρά/αγώνισμα, τηρώντας απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 2μ. και αφού έχουν εξέλθει του αγωνιστικού χώρου οι αθλητές της προηγούμενης σειράς/αγωνίσματος,
• Οι κριτές κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους θα είναι αραιωμένοι μεταξύ τους (τουλάχιστον 1,5μ.) καθώς και απομακρυσμένοι από τους αθλητές, ∙ Οι κριτές θα μπορούν να κάνουν συστάσεις στους αθλητές για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας,
• Ο αθλητικός εξοπλισμός (π.χ. βατήρες εκκίνησης) θα απολυμαίνεται πριν και μετά τη χρήση του (από ειδικά ορισμένο προσωπικό).
• Οι κριτές θα φορούν μάσκα. Το εργατικό προσωπικό θα φορά μάσκα και γάντια.
• Σε ειδικό χώρο στις αφετηρίες των αγωνισμάτων καθώς και στον τερματισμό θα υπάρχουν αντισηπτικό, μάσκες καθώς και γάντια για τη χρήση από αθλητές, κριτές, προσωπικό κ.α.
• Αγωνίσματα που εκκινούν από βατήρα: Λόγω της ύπαρξης αρνητικού τεστ αντιγόνου τα αγωνίσματα αυτά θα διεξάγονται κανονικά σε όλους τους διαδρόμους. 4.2.3.1.3. Αγωνίσματα που είτε διεξάγονται εν μέρει σε διαδρόμους για μία (1) ή περισσότερες στροφές (800μ. 4Χ400μ.) είτε δεν διεξάγονται σε διαδρόμους (1.500μ., 3.000μ., 5.000μ., 3.000μ. με ΦΕ): Λόγω της ύπαρξης αρνητικού τεστ αντιγόνου, τα αγωνίσματα αυτά θα διεξάγονται κανονικά χωρίς καμία διαφοροποίηση. Σημείωση: οι κριτές των δρομικών αγωνισμάτων εκτός από τον Έφορο, τον στροφομέτρη, τους κριτές στροφών-άφιξης (ο μικρότερος δυνατός αριθμός) καθώς και τους Επόπτες θα είναι στην εξέδρα
Αγωνίσματα Κονίστρας:
• Τα αγωνίσματα κονίστρας θα κατανέμονται αναλογικά στο ωρολόγιο πρόγραμμα και θα μεσολαβεί ικανό χρονικό διάστημα για την απολύμανση του χώρου διεξαγωγής του αγωνίσματος καθώς και του αθλητικού εξοπλισμού,
• Ο ελάχιστος χρόνος που θα μεσολαβεί από προσπάθεια σε προσπάθεια (τέλος προσπάθειας με αρχή επόμενης) θα πρέπει να επαρκεί για την απολύμανση του χώρου διεξαγωγής του αγωνίσματος (π.χ. στρώμα προσγείωσης κ.α.), Προσοχή ο χρόνος της προσπάθειας του αθλητή δεν αλλάζει αλλά παραμένει ο ίδιος,
• Οι αθλητές θα είναι αραιωμένοι μεταξύ τους σε απόσταση μεγαλύτερη των 2μ., ∙ Στους αθλητές θα δοθούν καρέκλες και όχι πάγκοι προκειμένου να κρατηθούν οι ενδεδειγμένες αποστάσεις μεταξύ τους,
• Τα όργανα μετά από κάθε χρήση πρώτα θα καθαρίζονται και μετά θα απολυμαίνονται (από ειδικά ορισμένο προσωπικό),
Κάθετα άλματα:
• Όλος ο εξοπλισμός θα απολυμαίνεται πριν, κατά τη διάρκεια καθώς και μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής του αγωνίσματος,
• Μετά από κάθε προσπάθεια αθλητή το στρώμα προσγείωσης θα απολυμαίνεται, εκτός και αν ο προηγούμενος αθλητής δεν ήλθε σε επαφή με το στρώμα δηλ. δεν επιχείρησε καθόλου προσπάθεια (άλμα). Εναλλακτικά θα μπορούσε ο κάθε αθλητής να χρησιμοποιήσει ένα προσωπικό κάλυμμα της επιφάνειας του στρώματος, π.χ. από ανθεκτικό και μαλακό μουσαμά ή κάποιο μαλακό ύφασμα διαστάσεων περίπου 3μ.Χ4μ. για το Άλμα σε Ύψος και 4μ.Χ5μ. για το Άλμα Επί Κοντώ, το οποίο και θα αποσύρει μετά την προσπάθειά του προκειμένου ο επόμενος αθλητής να τοποθετήσει το δικό του.
• Στην περίπτωση που οι αθλητές χρησιμοποιούν κοινά κοντάρια, αυτά θα πρέπει να απολυμαίνονται μετά από κάθε χρή
• Όταν ο πήχης μετά από επαφή των χεριών ή του σώματος του αθλητή πέσει στο στρώμα, θα πρέπει να απολυμαίνεται πριν τοποθετηθεί ξανά στους στυλοβάτες. Οριζόντια άλματα:
• Όπως είναι γενικά παραδεκτό η άμμος δεν μεταδίδει τον ιό. Ανεξάρτητα όμως από την παραδοχή αυτή και προκειμένου όλοι οι αθλητές να αισθάνονται ασφαλείς, οι υπεύθυνοι του σκάμματος θα πρέπει μετά από κάθε προσπάθεια να προχωρούν στην απολύμανση της άμμου και αν αθεωρηθεί απαραίτητο και στην αναμόχλευση (αναποδογύρισμα) αυτής με τη χρήση φτυαριού και τσουγκράνας,
• Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των αλμάτων συνιστάται κανένα άτομο να μην βρίσκεται κοντά στο σκάμμα, εκτός από τους κριτές σκάμματος οι οποίοι και θα φορούν μάσκα.
Ρίψεις:
• Τα ριπτικά όργανα θα πρέπει να απολυμαίνονται πριν, κατά τη διάρκεια καθώς και μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος,
• Οι αθλητές μετά από κάθε προσπάθεια θα πρέπει να χρησιμοποιούν αντισηπτικό, ∙ Οι υπεύθυνοι για την επιστροφή των ριπτικών οργάνων θα πρέπει απαραίτητα να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους, • Οι υπεύθυνοι για τα όργανα θα πρέπει μετά από κάθε χρήση πρώτα να τα καθαρίζουν, μετά να τα απολυμαίνουν και στο τέλος να τα σκουπίζουν με απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας) προκειμένου να μην γλιστράνε,
• ‘Όλος ο υπόλοιπος αθλητικός εξοπλισμός ή άλλος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται (μετροταινίες, σημαίες κ.α.) θα πρέπει χρησιμοποιείται από τους ίδιους κριτές ή προσωπικό, οι οποίοι απαραίτητα θα πρέπει να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ
16:00 5000μ Βάδην ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Γ (οπεν) ΣΦΥΡΑ Κ- ΔΙΣΚΟΣ Α
16:45 400μ εμπ. Α
16:55 400μ εμπ. Γ
17:05 200μ εμπ.
17:10 ΜΗΚΟΣ (οπεν)
17:20 ΑΚΟΝΤΙΟ ΠΠ-ΠΚ-Π-Κ-Α-Γ
17:30 100μ εμπ. ΠΠΑ
17:40 100μ εμπ. Γ
17:50 100μ εμπ. Κ
18:10 100μ Α ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Α (οπεν)
18:20 100μ. Γ
18:30 80 ΠΠ
18:40 80 ΠΚ ΣΦΑΙΡΑ ΠΠ-ΠΚ-Π-Κ-Α-Γ
18:50 400μ Γ
19:00 400μ. Α
19:10 800μ Γ
19:20 1200μ Κ
19:30 1200μ Γ

Σημείωση: Το ωρολόγιο πρόγραμμα δίνατε να τροποποιηθεί ανάλογα με τον αριθμό τον συμμετοχών

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου