Αθλητικά

Super League 2: Αρνητικές οι ομάδες στην αναδιάρθρωση και στην επιστροφή στις προπονήσεις

Ενώ οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και ομάδες της Football League είναι υπέρ της δημιουργίας πρωταθλήματος με δύο ομίλους των 16 ομάδων στην σημερινή Super League 2 των 12 ομάδων, οι ομάδες αυτή της κατηγορίας (της Super League 2) φέρονται να είναι αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο.
Όπως επίσης εμφανίζονται αρνητικές στην επιστροφή στις προπονήσεις σε γκρουπ έως οκτώ ατόμων και με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως προβλέπεται από την σχετική υπουργική απόφαση, η οποία εκδόθηκε μετά από αίτημα επιστροφής στις προπονήσεις από τις ομάδες της κατηγορίας.
Το πρόβλημα είναι η κάλυψη του κόστους του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες να μην είναι διατεθειμένες να μπουν στο γήπεδο αν δεν επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις και δοθούν εγγυήσεις επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Το ενδεχόμενο πρόωρης λήξης του πρωταθλήματος είναι ακόμη στο τραπέζι και αν δεν υπήρχαν οι «εκκρεμότητες» με την ΕΡΤ ίσως να είχε ήδη αποφασιστεί.
Για την συζήτηση αυτών των θεμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου συνάντηση των προέδρων όλων των ομάδων έπειτα από την πρωτοβουλία που πήραν Παναχαϊκή και Καραϊσκάκης με τα εξής θέματα:
1) Απόφαση για διακοπή πρωταθλήματος.
2) Περικοπές συμβολαίων.
3) Πιθανή αναδιάρθρωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου