Αθλητικά

Πάνθηρες: Ο απολογισμός του Γιώργου Αγγελάκη για τα τμήματά του

Τον απολογισμό της χρονιάς για τα τμήματα τα οποία είχε υπό την δική του ευθύνη έκανε με δηλώσεις του ο προπονητής των Πανθήρων Γιώργος Αγγελάκης, αναφερόμενος στα ηλικιακά τμήματα Κ-12, Κ-14 και Κ-16.
Αναλυτικά:
Για την Κ-12: «Σαν διοργάνωση ήταν πολύ ποιοτική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο υπεύθυνος της ΕΠΣΔ Γιάννης Μικρόπουλος έκανε μια φοβερή οργάνωση και παρείχε στα παιδιά ακριβώς αυτό που ζητάνε, δηλαδή πολλούς αγώνες, διασκέδαση και παιχνίδι. Όσον αφορά την δική μας παρουσία, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση του πρωταθλήματος μέχρι και την διακοπή. Τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Μεγάλος στόχος μας ήταν η προετοιμασία τους για το επόμενο στάδιο που είναι η Κ-14. Βοηθήσαμε τα παιδιά δίνοντάς τους σε αρκετά από αυτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Κ-14 και αυτό σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό. Επίσης το δεύτερο τμήμα της Κ-12 που και αυτό πήρε μέρος στο πρωτάθλημα, είχε μικρότερα ηλικιακά παιδιά τα οποία έδειξαν πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς σε όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό εξάλλου ήταν και ο κύριος μας στόχος για το τμήμα αυτό».
Για την Κ-14: «Η οργάνωση του πρωταθλήματος δεν ήταν και τόσο καλή. Αυτό το λέω γιατί οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν πολύ λίγες και τα παιδιά έπρεπε να περιμένουν σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και 2 ή 3 εβδομάδες για να παίξουν. Αυτό δυσκόλευε και το έργο μας ως προπονητές για να μπορέσουμε να τα κρατήσουμε σε αγωνιστική φόρμα. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια. Το 90% απαρτιζόταν από παιδιά κάτω των 13 ετών. Μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν πλήρως στις δυσκολίες του πρωταθλήματος».
Για την Κ-16: «Ήταν ένα πρωτάθλημα πολύ ποιοτικό. Θα μπορούσε να το ζηλέψει ακόμα και η Α’ Κατηγορία μπορώ να πω. Υπήρχαν πολλές ομάδες, αγωνιστικά ισάξιες. Ο κόσμος ευχαριστιόταν να παρακολουθεί τα παιδιά να αγωνίζονται. Για την ομάδα μου έχω να πω ότι στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά τις πρώτες 6, 7 αγωνιστικές και αυτό οφειλόταν στην αλλαγή της φιλοσοφίας μας αλλά και στο ότι πολλά παιδιά προωθήθηκαν από την Κ-14 και χρειαζόντουσαν κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα όμως έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί η ομάδα άρχισε να βγάζει συνοχή και είχε ένα άριστο κλίμα κάνοντας σερί επιτυχίες».
Ο Γιώργος Αγγελάκης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλα τα παιδιά και όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου