Τοπικές Ειδήσεις

Επελέγη τεχνικός σύμβουλος για το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων Ρόδου

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου εγκρίθηκε το 2ο πρακτικό, αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την επιλογή αναδόχου της παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο «ΜΕΛΕΤΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ» και την αποδοχή της προσφοράς της διαγωνιζόμενης εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία Ι. Φραντζής & Συνεργάτες Ε.Π.Ε.», που προσέφερε έκπτωση 2,35% επί των τιμών της προεκτιμώμενης αμοιβής και ποσό προσφοράς 94.500 € χωρίς Φ.Π.Α.

Κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του ανωτέρω διαγωνισμού και ανακηρύχθηκε οριστικός ανάδοχος ο οικονομικός φορέας με την επωνυμία «Εταιρεία Ι. Φραντζής & Συνεργάτες Ε.Π.Ε.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου