Τοπικές Ειδήσεις

Ελλη Βελιάδη στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Χαίρομαι που επιβεβαιώνετε πόσο πολύ διαφέρουμε

Απάντηση στη Συμμαχία της δικηγόρου Έλλης Βελιάδη, υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου, με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του Γιώργου Χατζημάρκου

Χαίρομαι που επιβεβαιώνετε πόσο πολύ διαφέρουμε.  Εγώ σχολίασα γεγονότα, δεν κατασκεύασα γεγονότα και  δεν έκανα ποτέ καμία προσωπική επίθεση.

Διάβασα την απάντηση της “ηθικής” παράταξης Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου που όπως ισχυρίζεται ποτέ δεν εξαπολύει προσωπικές επιθέσεις.

Να απαντήσω σύντομα, γιατί πρόθεσή μου δεν είναι να απασχολώ με ψευδή δημοσιεύματα και να σας πω τα ακόλουθα:

Εγώ μίλησα για μια υπεύθυνη δήλωση που όντως κατατέθηκε στο Πρωτοδικείου Σύρου, γεγονός το οποίο κανείς σας δεν διέψευσε.

Εσείς μιλήσατε για κωλύματα συνυποψηφίων μου που δεν υφίστανται και για επαγγελματικές δικές μου συνεργασίες τις οποίες διαστρεβλώσατε προκειμένου να δυσφημίσετε εμένα. (Γιατί;)

Να σας πως ότι είμαι υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές γεγονός που, όπως και στους δικούς σας υποψηφίους, μου δίνει κάθε δικαίωμα, αφού έχουμε δημοκρατία, να μιλήσω για γεγονότα που πιστεύω πως θα έπρεπε να απασχολήσουν τον πολίτη που θα ψηφίσει στις εκλογές αυτές.

Να σας πως επίσης πως σε όλη μου την πορεία δεν έχω δεχθεί εντολές ή διαταγές για το τι να πράξω γεγονός που το γνωρίζει πολύ καλά όποιος με ξέρει προσωπικά.

Τέλος να σας πω ότι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, δεν έχω βρει επαγγελματικά μία έτοιμη – στρωμένη κατάσταση, εργάζομαι κανονικά, δεν περιμένω να εκλεγώ για να κερδίσω κάτι προσωπικά και ότι ως μάχιμη δικηγόρος, πλέον Παρ’ Αρείω Πάγω, τα τελευταία 13 χρόνια εκπροσωπώ πολλούς άλλους ιδιώτες και εταιρείες που παραλείψατε να αναφέρετε, οι οποίοι με εμπιστεύονται και είναι υπερήφανοι που τους εκπροσωπώ.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου